Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Fikk ikke ei krone

Prins Harry og hertuginne Meghans kommende intervju setter fyr på nettet - selv før det er sendt.

FIKK IKKE BETALT: Prins Harry og hertuginne Meghans intervju skal ha kostet mange millioner. Duoen skal imidlertid ikke ha fått betalt. Foto: Phil Nobel / Reuters / NTB
FIKK IKKE BETALT: Prins Harry og hertuginne Meghans intervju skal ha kostet mange millioner. Duoen skal imidlertid ikke ha fått betalt. Foto: Phil Nobel / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Man kan klø seg i hodet når det gjelder det kommende intervjuet med prins Harry (36) og hertuginne Meghan(39) .

Hertugparet av Sussex skal trolig gi oss svaret på alt vi lurer på, men om de vil svare på det viktigste spørsmålet, hva som faktisk er ståa mellom dem og resten av den britiske kongefamilien, gjenstår å se.

Det kan nemlig se ut til at forholdet er iskaldt for tiden, etter at anklager om at Meghan skal ha mobbet ansatte så dagens lys. Kongehuset har i ettertid uttalt at de skal undersøke beskyldningen mot 39-åringen.

Intervjuet med hertugparet sendes i sin helhet i USA natt til mandag, og vil også bli tilgjengelig her til lands noen timer senere.

STOR SPENNING: Det er knyttet stor spenning til intervjuet med prins Harry og hertuginne Meghan som Oprah har gjort. Vis mer

- Punget ut

Hertuginne Meghan, også kjent som Meghan Markle, har ved flere anledninger gitt uttrykk for at hun ikke ønsker offentlig oppmerksomhet. Det kan for mange derfor kanskje virke rart at hun da velger å stille til et omfattende intervju.

Nå kan Page Six i hvert fall avsløre at det trolig ikke dreier seg om penger for Meghan og Harry. Ifølge en talsperson for hertugparet av Sussex fikk de nemlig ikke ei krone for intervjuet.

Derimot skal CBS ha punget ut i store dommer for å sikre seg alle rettighetene.

Ifølge det amerikanske nettstedet koster det to timer lange intervjuet tv-nettverket mellom syv og ni millioner amerikanske dollar, noe som tilsvarer mellom 60 og 77 millioner norske kroner.

Nettverket skal også ha sikret seg alle lukurative rettigheter og skal ifølge Page Six ta 325 000 dollar for hvert 30. sekund med komersiell tid fra Winfreys Harpo Production. De kan også selge intervjuet til internasjonale markeder.

LØGNER: - Vi kan ikke forbli tause år de kommer med løgner, sier Meghan i intervju med Oprah Winfrey. Video: CBS Vis mer

- Ikke mitt valg

Som kjent er det tv-legende Oprah Winfrey som intervjuer paret. Frem til nå har det blitt lekket flere detaljer fra hva vi har i vente.

I et klipp fredag ettermiddag sa hertuginnen at det er befriende å kunne fortelle sin side av historien. Ifølge Sky News ser Meghan tilbake på en tidligere samtale med Oprah Winfrey, hvor 39-åringen forklarte at hun ikke ville ha mulighet til å stille til intervju med henne.

- Jeg kunne ikke ha sagt ja da, det var ikke mitt valg å ta, sa Meghan i klippet, og fortsatte:

- Som en voksen, som levde et ganske selvstendig liv, til å gå inn i denne «konstruksjonen» som er annerledes enn jeg tror folk forestiller seg at den er - det er virkelig befriende å ha retten og privilegiet til å kunne si ja … å være i stand til å ta et valg på egen hånd og være i stand til å snakke for seg selv.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

LES OGSÅ: Får refs: - Ikke gjør det!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer