Fikk en prinsesse

Prins Joachim var tilstede under fødselen da Marie fødte en datter.

BLIR FORELDRE PÅ NY: Tirsdag kveld ble prinsesse Marie lagt inn på sykehus i København. Nå venter prins Joachim på sitt andre barn.  Foto: All Over Press
BLIR FORELDRE PÅ NY: Tirsdag kveld ble prinsesse Marie lagt inn på sykehus i København. Nå venter prins Joachim på sitt andre barn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ifølge danske Billedbladet ble danske prinsesse Marie (35) lagt inn på Rigshospitalet i København kl 0415 i natt. Ved samme fødestue som lille prins Henrik (2) ble født, fødte den danske prinsessen parets andre felles barn på tirsdag. Samme dag la kongehuset ut en pressemelding.

«Hennes kongelige høyhet prinsesse Marie har tirsdag den 24. januar 2012 kl. 08.27 på Rigshospitalet født en velskapt prinsesse.
Vekt: 2930 gr., lengde: 49 cm.
Mor og barn har det godt.
Hans kongelige høyhet prins Joachim var til stede under hele forløpet på Rigshospitalet.»


Pappa prins Joachim (42)  kjørte selv sin kone til sykehuset, og var selvfølgelig med på hele fødselen. Det er prinsens fjerde barn som er på vei. Joachim har sønnene Nikolai (12) og Felix (9) fra et tidligere ekteskap.

- I disse moderne tider synes jeg det er spennende å være med på fødselen. Det er fantastisk å se sitt barn komme til verden. Det er et øyeblikk man fylles av stolthet, men også ydmykhet, fortalte prinsen i 2009 etter at prins Henrik var kommet til verden.

For danske dronning Margrethe blir det hennes åttende barnebarn. Senest i januar i fjor kom kronprins Frederik (43)  og kronprinsesse Marys´ (39) tvillinger Josephine og Vincent (1). De vil nok med tiden bli gode lekekamerater for fetteren eller kusinen som er i ferd med å komme til verden nå!


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: På romantisk ferie i Karibien  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer