Fikk blomster av Lily (5) etter babynyheten

Kommende tobarns-pappa prins William smilte fra øre til øre da han møtte folket mandag.

FIKK BLOMSTER: Lily Barton (5) var en av de første til å gratulere prins William med den kommende babyen mandag. Foto: All Over Press
FIKK BLOMSTER: Lily Barton (5) var en av de første til å gratulere prins William med den kommende babyen mandag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag ble det kjent at britenes prins William og hertuginne Kate venter sitt andre barn.

Til tross for at Kates graviditet ennå ikke er inne i sin tolvte uke, valgte paret å avsløre nyheten etter at hun måtte trekke seg fra åpningen av Oxford Universitys nye senter for Kinastudier tirsdag, ifølge Daily Mail.

Hertuginnen plages nemlig som ved sin forrige graviditet av kraftig morgenkvalme, og risikerer å måtte avlyse flere planlagte offisielle oppgaver i fremtiden.

STRÅLTE OM KAPP MED SOLA: Prins William la ikke skjul på sin stolthet da han møtte opp på sitt første oppdrag etter at nyheten om at han skal bli pappa igjen, ble kjent. Foto: All Over Press
STRÅLTE OM KAPP MED SOLA: Prins William la ikke skjul på sin stolthet da han møtte opp på sitt første oppdrag etter at nyheten om at han skal bli pappa igjen, ble kjent. Foto: All Over Press Vis mer

Prins William møtte derfor opp alene, og ble hjertelig tatt imot og gratulert av tilskuerne.

En av de som fikk sjansen til en samtale med den kommende tobarns-pappaen var fem år gamle Lily Barton.

Den lille jenta overrakte prinsen blomster og en and, som kanskje var til hans lille sønn prins George.

Feiret i hemmelighet?

For en uke siden vakte Kate og William oppsikt da de hadde booket rom på den lokale hotellrestauranten The Kings Head Hotel i Norfolk, mens de lot barnepiken Maria Teresa Borrallo passe lille prins George (1).

Nå viser det seg at de to kanskje feiret nyheten om en ny prins eller prinsesse i Kates mage den dagen.

Øyenvitner har fortalt at de to ikke la skjul på hvor forelsket de fremdeles er i hverandre - tre år etter drømmebryllupet ble avholdt i Westminster Abbey i London.

- William var ekstremt kjærlig og omsorgsfull mot Kate. De flørtet masse, og klarte ikke holde fingrene fra hverandre.

Ekteparet tilbrakte rundt to timer i restauranten, og fire livvakter satt på bordet ved siden av. På menyen sto grillet fisk og grønnsaker. Og som seg hør og bør på romantisk date bestilte prinsen én dessert med to skjeer.

Hilste på folket

Vitnet forteller videre at hun var overrasket over hvor folkelige de var:

TRE BLIR FIRE: Prins George kan glede seg til at han snart blir storebror. Foto: Stella Pictures
TRE BLIR FIRE: Prins George kan glede seg til at han snart blir storebror. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Da de var ferdig med måltidet gikk et par lokale innbyggere bort til dem for å hilse på.

De smilte og var veldig immøtekommende. Jeg ble overveldet av hvor normale de var. De virket veldig tilfredse med å snakke med «den vanlige mannen i gata».

I starten av august var sist gang de to viste seg fram offentlig sammen, da hertuginne Kate vandret i dype tanker i et hav av rødt, da hun skulle plante en keramisk valmue for å hedre de som mistet livet under første verdenskrig.

Og den symbolske seremonien gjorde åpenbart inntrykk på Kate, som på et tidspunkt var så beveget at hun måtte tørke tårene.

LES OGSÅ: Behandles for kraftig morgenkvalme

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer