Prins Harry og hertuginne Meghan:

Fikk bildenekt: - Ingen sjans

Tidligere denne måneden møtte prins Harrys datter dronningen for første gang.

TOK MED FOTOGRAF: Hertuginne Meghan og prins Harry ønsket bilder av dronningen og datteren sammen. Foto: Dylan Martinez/Reuters/NTB
TOK MED FOTOGRAF: Hertuginne Meghan og prins Harry ønsket bilder av dronningen og datteren sammen. Foto: Dylan Martinez/Reuters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag 4. juni var det ett år siden hertuginne Meghan (40) og prins Harry (37) ønsket datteren Lilibet «Lili» Diana Mountbatten-Windsor velkommen til verden.

Lilibet ble født i California og ble navngitt til ære for oldemoren, dronning Elizabeth (96). Lilibet var nemlig hennes kallenavn som liten jente.

Ettåringens mellomnavn ble valgt til minne om bestemoren, altså prins Harry og prins Williams (39) mor, prinsesse Diana, som gikk bort i en trafikkulykke i 1997.

Til tross for at den lille jenta er oppkalt etter sin oldemor, skulle det ta et helt år før «navnesøstrene» skulle møtes for første gang.

- Ingen sjans

Tidligere denne måneden tok prins Harry og hertuginne Meghan turen fra USA til England for å delta i feiringen av dronningens 70 år på tronen. I den anledning hilste oldemor og oldebarn på hverandre for første gang, skriver The Sun.

De stolte foreldrene ønsket å ta med seg en privat fotograf for å fange det første møtet, men skal ha fått et «nei». Dermed måtte hertugparet reise tilbake over dammen uten et bilde av Lilibet og dronningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.