- Fikk 1000 pund for dronningens telefonnummer

Skandalen i Storbritannia vokser.

<strong>SOLGTE NUMMERET:</strong> Dronning Elizabeths telefonnummer ble solgt for 9000 kroner.  Foto: Stella Pictures
SOLGTE NUMMERET: Dronning Elizabeths telefonnummer ble solgt for 9000 kroner. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: En av dronning Elizabeths livvakter skal visstnok ha tatt imot 1.000 pund, ca 9000 kroner, for en kopi av den såkalte «Grønne Boken», som inneholder nummere til alle medlemmer av den engelske kongefamilien. I boken kan man også finne nummerene til alle ansatte, inkludert deres mobilnummere.

Det er en av skandalene som rulles opp i kjølevannet av avsløringene rundt den nylig nedlagte avisen News of the World.

Offiserer i dronningens livgarde skal også ha mottatt betaling fra søndagsavisen for å melde fra om bevegelse i den kongelige familie.

I 2007 ble Clive Goodman, den tidligere redaktøren for kongelige nyheter, fengslet sammen med privatdetektiven Glenn Mulcaire etter hacking av Prins Harry og Prins Williams telefoner. Nå er kongehuset igjen i mediene i forbindelse med korrupsjon etter at politiet nå skal ha advart Prins Charles og hans Camilla om at de kan ha vært ofre for overvåkning.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: News of the World lagt ned på søndag


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer