Prins Charles og hertuginne Camilla:

Fetteren funnet død

Det britiske hertugparet er i sorg.

I SORG: Hertuginne Camilla og prinss Charles er i sorg etter tapet av et familiemedlem. Foto: Daniel Leal-Olivas / AFP / POOL / NTB
I SORG: Hertuginne Camilla og prinss Charles er i sorg etter tapet av et familiemedlem. Foto: Daniel Leal-Olivas / AFP / POOL / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kom nyheten om at hertuginne Camillas (75) fetter, Charles Villiers, ble funnet død på et hotellrom i London. Han ble 59 år gammel.

Det melder The Times.

Villiers kom fra en aristokratisk familie og var fetter av hertuginnen på sin mors side. Hans mor var Lady Elizabeth Keppel, og barnebarn av Willem van Keppel, 2. jarl av Albemarle og Anne av Keppel, grevinne av Albemarle.

Den avdøde skal ha vært svært stolt av sin avstamning og kunne før Londonberry House ble revet på 1960-tallet, invitere journalister til Park Lane Hotel i London.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjernen Kobe Bryants liv. Halvannet år etter sto han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Villiers har vært i retten i det som er en av Storbritannias lengste skilsmisseoppgjør, etter han og kona Emma (62) søkte om skilsmisse tilbake i 2014. Nå, åtte senere, er det økonomiske oppgjøret fortsatt ikke løst.

Saken har vært behandlet i fem ulike domstoler for hele 20 dommere, hvor politiet etterforsket og avviste Villiers' påstand om at hans kone hadde begått bigami - som betyr at han anklaget henne for å være gift med flere.

Under bråket hevdet han at han var blakk, mens hun krevde et oppgjør på 3,5 millioner pund - nærmere 40 millioner norske kroner. I juni tapte Villiers i lagmannsretten.

LES OGSÅ: - Ble ikke som de håpet

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer