Festet med unge kvinner i jakthytta

- Tenk om det svenske folket visste hva som pågikk bak stengte dører.

- FESTET I JAKTHYTTA: Flere kvinner forfatterne av boken «Carl XVI Gustaf - Den motvillige monarken» hevder de tidligere festet med kong Carl Gustaf og hans venner under deres jaktturer. Foto: SCANPIX
- FESTET I JAKTHYTTA: Flere kvinner forfatterne av boken «Carl XVI Gustaf - Den motvillige monarken» hevder de tidligere festet med kong Carl Gustaf og hans venner under deres jaktturer. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Svenskenes kong Carl Gustaf var mer interessert i å snakke om elgjakt enn påstandene om tidligere fester med lettkledde jenter sammen med sine nærmeste venner i den nye boken «Carl XVI Gustaf - Den motvillige monarken», da han torsdag møtte presssen i Halle-Hunneberg.

Men ifølge skandaleboken er det ikke bare i hemmelige leiligheter i Stockholm svenskekongen skal ha hatt unge damer på besøk, ifølge skandaleboken.

Ifølge Dagbladet hevder forfatternes kilder flere ganger at Kongens private festfikser Christer Gustafsson skal ha ringt opp unge jenter og spurt om de ville være med på fest i en jaktstue i Nynäshamn.

Kvinnene skal ha blitt hentet i limousin og servert kreps og champagne.

- Alle hadde det veldig gøy og brukte hverandre. Mange av jentene hadde ikke kommet så langt som de gjorde uten denne gjengen. Jeg forstår ikke hvorfor denne boka kommer nå, sier en av kvinnene i boka.

Kong Carl Gustaf hevdet at han ikke hadde hatt tid til å lese boka, men hadde diskutert nyhetssakene om ham med familien, da han i går møtte pressen.

- Det jeg forstår er at boka handler om, skjedde for lang tid siden, og jeg og min familie velger derfor å se framover, sa kongen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Norsk kvinne kalte ham «Pungen»