Festet med superstjerner før skolestart

Kronprinsessen skravlet med Jada Pinkett-Smith under motevisning i Milano.

SATT SAMMEN UNDER MOTEVISNING: Kronprinsesse Mette-Marit satt og skravlet med Hollywood-stjernen Jada Pinkett-Smith under motehuset Puccis visning under moteuken i Milano i helgen.  Foto: All Over Press
SATT SAMMEN UNDER MOTEVISNING: Kronprinsesse Mette-Marit satt og skravlet med Hollywood-stjernen Jada Pinkett-Smith under motehuset Puccis visning under moteuken i Milano i helgen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  I helgen hadde det italienske motehuset Pucci, hvor den norske stjernedesigneren Peter Dundas er moteansvarlig, visning under moteuken i Milano, og en rekke av verdens største stjerner var tilstede for å overvære den glamorøse begivenheten.

Blant celebritetene som satt på første rad under visningen var da også Norges kronprinsesse - Mette-Marit (37). 

Kronprinsessen, som snart skal tilbake på skolebenken på BI, overvar moteshowet med blant andre Hollywoodstjernen Jada Pinkett-Smith (38), kona til Will Smith, skriver VG. 

De to møttes for første gang under Nobel-banketten i Oslo i fjor, og Jada fortalte da til Seher.no at de hadde funnet tonen og pratet om mote.

- Jeg fikk møte kronprinsessen. Hun var nydelig, snill og søt. Vi snakket sammen om mote og selvfølgelig Oslo, fortalte Jada til Seher.no i fjor.

At de to har blitt venner, var også tydelig under motevisningen i helgen, hvor de ble avbildet mens de lo og skravlet på første rad.

Kronprinsessen satt også ved siden av den anerkjente britiske motejournalisten Suzy Menkes, samt Franca Sozzani - redaktøren for italienske Vogue.

Sozzani har kjent Mette-Marit i en årrekke, og har tidligere sammenlignet den norske kronprinsessen med flere av verdens største moteikoner. 

- Michelle Obama, Carla Bruni og flere av verdens førstedamer har mye å lære av deres egen kronprinsesse Mette-Marit. Jacqueline Kennedy lekte ikke first lady. Hun bare var det. Slik er også Mette-Marit, sa Sozzani i intervju med VG i fjor.
 
Det var imidlertid ikke bare motevisning den norske kronprinsessen fikk tid til under helgens Milano-besøk. Hun var også blant de selvskrevne gjestene da Vogue og Proctor & Gamble inviterte til cocktailparty på restauranten II Bistrot i forbindelse med moteuken.

Her var også den britiske stjerneskuespilleren Orlando Bloom og hans gravide supermodellkone Miranda Kerr.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Ble spurt om hun var gravid - forlot stedet