FLØRTET MED BRUNETTE: Prins Harry skal ha brukt mye tid i selskapet til en foreløpig ukjent brunette på utestedet The Ivy i San Diego natt til 9. oktober. Foto: All Over Press
FLØRTET MED BRUNETTE: Prins Harry skal ha brukt mye tid i selskapet til en foreløpig ukjent brunette på utestedet The Ivy i San Diego natt til 9. oktober. Foto: All Over Press Vis mer

Festet med mystisk brunette

Prins Harry lot ikke sjansen gå fra seg, da han ble bedt med på bytur av militærkompisene i USA...

Publisert
SEHER.NO: Britiske prins Harry er for tiden i USA for å utdanne seg som pilot på militærhelikopteret Apache, men de to siste helgene har prins Charles yngste sønn vært mest mulig opptatt av å fly på byen.

Natt til 9. oktober ble prinsen - som ble singel i august - observert mens han festet til klokken to om morgenen på nattklubben The Ivy i San Diego.

Ifølge flere amerikanske medier er et par fuktige byturer en årelang tradisjon for pilotene som deltar på det intense Apache-treningsprogrammet.

I prinsens selskap skal det blant annet ha vært en foreløpig ukjent brunette, som han skal ha fått svært god kontakt med.

Paret skal ha tilbragt flere timer sammen i samtale i nattklubbens VIP-avdeling.

Sist helg skal imidlertid prins Harry og hans militærvenner ha valgt å besøke puben «The Belly Up Tavern» i byen Solona Beach i California.

Med i prinsens følge skal det ifølge Us Weekly ha vært to vakre kvinner, men det er ikke kjent om venninnen fra uken før var en av disse.

- De var her, men det foregikk ikke noe romantisk mellom prinsen eller noen av de andre i følget som jeg så, sier talsmann for utestedet, Meryl Klemow, til Us Magazine.com.

Harry skal ifølge flere av gjestene ikke ha gjort noe ut av sin prinse-status, men ha bedt alle om ikke å ta bilder av ham.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Dumpet kjæresten etter to måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer