Festet i kjærlighetens farge

Se alle bildene fra det kongelige bryllups-vorspielet i London!

Festet i kjærlighetens farge
Publisert
Sist oppdatert
Se bilder av alle de kongelige kjolene nederst i artikkelen!

SEHER.NO:   De kongelige bryllupsgjestene viste seg fra sin mest strålende side, da de torsdag ankom hotellet Mandarin Oriental i London for å delta på dronning Elizabeths velkomstfest i forkanten av dagens bryllup mellom prins William og hans Kate Middleton.

Blant gjestene var store deler av den britiske kongefamilien, dronning Elizabeth og hennes ektemann prins Philip, prins Charles og hans kone Camilla Parker Bowles, prins Edward med sin kone Sophie Rhys-Jones og prins Andrew.

Blant de mange utenlandske kongelige på gjestelisten var svenske kronprinsesse Victoria med ektemannen prins Daniel, Spanias kronprins Felipe med sin kone Letizia og vårt eget kongepar.

Og flere av de kongelige kvinnene - inkludert dronning Sonja - benyttet sjansen til å hylle det kommende brudeparet ved å iføre seg røde kjoler - kjærlighetens farge.

I tillegg til vår egen dronning, valgte blant annet kronprinsesse Victoria, grevinne Sophie, kronprinsesse Mathilde av Belgia og konen til storhertugen av Luxembourg, Maria Teresa å kle seg i den samme fargen.

Verten selv- dronning Elizabeth - valgte imidlertid å komme i en lys blå kjole.

- Jeg gleder meg til vielsen, sa kong Harald til pressen, da han sammen med dronning Sonja møtte pressen før gårsdagens fest.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.[obj:media:9605]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer