Stjernemiddag:

Festaften på slottet

Kongefamilien åpnet dørene for idrettsheltene.

GOD STEMNING: Prinsesse Märtha Louise så ut til å kose seg i samtale med den norske alpinisten Sebastian Foss Solevåg under middagen. Foto: Terje Bendiksby / NTB
GOD STEMNING: Prinsesse Märtha Louise så ut til å kose seg i samtale med den norske alpinisten Sebastian Foss Solevåg under middagen. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld holdt kong Harald (85) og dronning Sonja (84) storslått middag på slottet for de norske utøverne fra OL og Paralympics i Beijing.

Norge tok medaljer i alle øvelsene vi stilte med utøvere i, og kom hjem med totalt 37 medaljer.

En rekke festkledde idrettsstjerner ankom smilende til den gjeve kvelden, og i tillegg til kongeparet var også kronprins Haakon (48), kronprinsesse Mette-Marit (48), prinsesse Märtha Louise (50) og prinsesse Astrid (90) hjertelig til stede.

Blant de 144 gjestene til bords var 86 av dem OL- og parautøvere. Kjente fjes som Kjetil Jansrud (33), Johannes Høsflot Klæbo (25) og Birgit Skarstein (33) var blant annet og se.

Sist måned ble det kjent at Skarstein og prinsesse Märtha Louise blir TV 2-programledere sammen for «Sommerfest fra Telemark» som sendes fredag 24. juni.

Prinsessen delte da at hun er svært glad for å jobbe med Skarstein, og beskrev henne som en av sine største helter.

Therese Johaug (33), som i mars avslørte hun gir seg som langrennsløper, dukket opp festfin i bunad.

Kong Harald holdt velkomsttale og roset gjestene veldig for både antrekk og prestasjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer