Fergie var "alenemor"

Med en ektemann hun bare så 40 dager i året, måtte Sarah Ferguson oppdra døtrene alene.

TOK ANSVAR: Med en mann som aldri var hjemme, måtte Sarah Ferguson mer eller mindre oppdra døtrene på egenhånd. Foto: All Over Press
TOK ANSVAR: Med en mann som aldri var hjemme, måtte Sarah Ferguson mer eller mindre oppdra døtrene på egenhånd. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: - I løpet av de første fem årene vi var gift, så jeg Andrew 40 dager i året, og de dagene han kom hjem, var han ikke bare min. Han var også prins og hadde plikter. Jeg var alenemor, sier hertuginnen av York ifølge Contactmusic.


LES OGSÅ: Fergie snakker ut om Diana-striden


Sarah Ferguson (47) var gift med prins Andrew i ti år, og sammen fikk de døtrene prinsesse Beatrice (18) og prinsesse Eugenie (16). Ekteskapet tok slutt i 1996, men nå avslører Fergie at hun også var alene og ensom da de fortsatt var gift.


SE HER: Beatrices lærer pedofilimistenkt- Mange kvinner som er gift med menn i militæret vil forstå hva jeg mener, sier rødtoppen.


I et intervju med Harper's Bazaar tidligere denne måneden fortalte Fergie at hun nå er lei av singellivet og gjerne vil møte en ny mann. Men hertuginnen hevder hennes status gjør det vanskelig å få en mann til å gi seg hen:


- De er livredde for meg, avslører hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer