Fergie ser ikke prinsene

- Jeg vil ikke at de skal tro jeg utnytter dem, sier en åpenhjertig Sarah Ferguson.

FLOTTE GUTTER: Sarah har ingen kontakt med prinsene Harry (t.v.) og William, men synes de er blitt flotte ledere og forbilder. Foto: All Over Press
FLOTTE GUTTER: Sarah har ingen kontakt med prinsene Harry (t.v.) og William, men synes de er blitt flotte ledere og forbilder. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Hertuginnen av York, Sarah Ferguson, har ikke sett prinsene William  og Harry siden forholdet til prinsesse Diana skar seg - ett år før den fatale bilulykken i Paris i 1997.


Det forteller Fergie ifølge The Sun i et åpenhjertig intervju med Harper's Bazaar.


- Jeg skulle gjerne (sett dem) - vi hadde fantastiske tider sammen - men jeg vil ikke at de skal tro at jeg utnytter vennskapet og dytter meg selv på dem, selv om jeg alltid vil støtte dem hundre prosent, sier hertuginnen.


- De har blitt flotte mennesker - ledere, forbilder.


Spekulasjonene har vært mange om hvorfor Fergie og Diana mistet kontakten. Blant annet har det vært hevdet at Fergies påstander i selvbiografien fra 1996 om at hun fikk fotvorter etter å ha lånt Dianas sko skal være årsaken.


- Jeg var svært glad i henne. Diana var en av de vittigste menneskene jeg har kjent - ingen fikk meg til å le som henne. Men fordi vi var som søsken, kranglet vi, forteller Fergie og avslører at hun virkelig savner Diana.


LES OGSÅ: Prinsesse Alexandra ofrer prinsessetittelen for kjærligheten


- Det triste er at vi på slutten ikke hadde snakket sammen på et år, selv om jeg aldri visste årsaken, bortsett fra at hver gang Diana fikk noe for seg... Jeg prøvde, jeg skrev brev og tenkte at det ikke gjorde noe hva som hadde skjedd - la oss rydde opp i det.


Likevel trøster hun seg med at Diana hadde gitt uttrykk for at hun ville snakke med henne dagen før hun døde.


- Dagen før hun døde ringte hun en venn av meg og sa "hvor er Rødtopp? Jeg vil snakke med henne".


Fergie forteller også at hun ennå ikke har noen ny mann i sitt liv, og at fem år som singel har fått henne til å føle seg "veldig ensom". Nå drømmer hun om å date igjen, men hevder det er vanskelig å møte menn.


- De er livredde for meg, forteller den livlige rødtoppen.


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer