Felipe blir pappa igjen!

Venter barn igjen!

FAMILIELYKKE: Felipe og Letizia med datteren Leonor på Mallorca i sommer. I begynnelsen av mai neste år venter de familieforøkelse. Foto: All Over/UK Press
FAMILIELYKKE: Felipe og Letizia med datteren Leonor på Mallorca i sommer. I begynnelsen av mai neste år venter de familieforøkelse. Foto: All Over/UK Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I en melding fra hoffet i Madrid sent mandag heter det at kronprins Felipe og kronprinsesse Letizia venter sitt andre barn i begynnelsen av mai neste år.

- Hele kongefamilien gleder seg over nyheten, heter det videre.

Fra før har tronfølgerparet datteren Leonor som ble født i oktober i fjor.

Kronprinsesse Letizia meldte ifølge flere spanske nettsteder mandag kveld forfall til en gallamiddag for Portugals president - pga "plager som er vanlige de første månedene av et svangerskap".
Det er imidlertid ventet at hun sammen med Felipe ledsager den portugisiske presidenten og hans hustru til Oviedo i Asturias onsdag som planlagt. Dette er et besøk Letizia har gledet seg til lenge. Hun ble nemlig selv født i regionen - og Felipe og hun bærer titlene prins og prinsesse av Asturias.

LES OGSÅ: - Helt Maxima med ny baby!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer