PATRIOTISK PYNT: 6. juni er Sveriges nasjonaldag, og kronprinsesse Victoria stilte med nytt halskjede for anledningen. Gullsmykket var formet som et flagg med blå og gule steiner.  Foto: FameFlynet
PATRIOTISK PYNT: 6. juni er Sveriges nasjonaldag, og kronprinsesse Victoria stilte med nytt halskjede for anledningen. Gullsmykket var formet som et flagg med blå og gule steiner. Foto: FameFlynetVis mer

Feiret med diamantflagg

Kronprinsesse Victoria hadde de svenske fargene rundt halsen.

SEOGHØR.NO: Torsdag var det «Svenska flaggans dag», og kongefamilien var som alltid på plass utenfor Slottet i Stockholm for å feire nasjonaldagen med folket.

Kronprinsesse Victoria (35) stilte for anledningen med et nytt tilbehør – perfekt til den store dagen. Rundt halsen hang et gullsmykke med anheng formet som det svenske flagget.
 
Ifølge motebloggen hos ukebladet Svensk Damtidning er kjedet laget av diamanter. I ørene hadde hun matchende krystall-øredobber i gult og blått.
 
Victoria var i likhet med sin lille hjerteknuser kledd i hvitt. Prinsesse Estelle (1) var utstyrt med ny matroskjole fra Little Fairies. Med hvit sløyfe i den lille luggen sjarmerte hun alle i senk.
 
– Å så søt, utbrøt flere frammøtte.
 
Senere på dagen var ettåringen kledd i en tradisjonell svensk folkedrakt. Prinsesse Madeleine (30) overrasket ved å bruke høyhælte pumps istedenfor bunadsko.
 
Helgen blir en sammenhengende fest for den svenske kongefamilien. Lørdag blir prinsesse Madeleine gift med sin Chris O'Neill (38) i en storslått vielse i Slottskyrkan. Kvelden før er det fest på Grand Hotel med 350 innbudte gjester, blant annet det norske kronprinsparet, prinsesse Märtha og Ari Behn.
 
Seoghør.no er til stede i Stockholm og dekker alle begivenhetene.

LES OGSÅ:  Se svenskenes søte nasjonalskatt på løpetur