Feiret med alle barna

Bursdagsfest på hytta!

BURSDAG I DET FRI: Det var en smilende og sommerkledd kronprins Haakon som torsdag feiret 33-årsdagen på Mågerø - omgitt av sine nærmeste. I tillegg til Mette-Marit og de tre barna ser vi dronning Sonja, som i kveld arrangerer stor bursdagsfest for s Foto: SCANPIX
BURSDAG I DET FRI: Det var en smilende og sommerkledd kronprins Haakon som torsdag feiret 33-årsdagen på Mågerø - omgitt av sine nærmeste. I tillegg til Mette-Marit og de tre barna ser vi dronning Sonja, som i kveld arrangerer stor bursdagsfest for s Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kronprins Haakon fylte 33 år torsdag - og feiret dagen med familie og venner på kongefamiliens landsted på Mågerø på Tjøme.

Foruten Mette-Marit og alle tre barna var også dronning Sonja på plass for å feire bursdagsbarnet. Men ikke kong Harald, som onsdag dro til Spania for å seile i Middelhavet i nærmere tre uker.

Kronprinsfamilien har kunnet nyte ferielivets gleder i den norske skjærgården i to uker allerede - og skal også slappe av i to uker til.

Kronprinsens første offisielle oppgave etter ferien er Statsråd på Slottet fredag 4. august. 13. august drar så han og Mette-Marit til Toronto i Canada, der de skal delta ved en stor, internasjonal AIDS-konferanse.

SE ALLE BILDENE FRA MÅGERØ I VÅR BILDESPESIAL
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer