Prinsesse Märtha Louise:

Feiret bursdagen med kjæresten

Endelig fikk prinsessen feire bursdagen med Durek.

BURSDAGSPRINSESSE: Prinsesse Märtha Louise fylte 50 år onsdag denne uka.Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
BURSDAGSPRINSESSE: Prinsesse Märtha Louise fylte 50 år onsdag denne uka.Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag 22. september fylte prinsesse Märtha Louise 50 år.

Tidligere denne uken avslørte prinsessen på sosiale medier at hun ladet batteriene på fjellet ved Sikkilsdalshornet ved Jotunheimen med familien. Der hadde hun med seg de tre døtrene Maud Angelica (17), Leah Isadora (15) og Emma Tallulah (12).

«For en fantastisk måte å lade batteriene på før den STORE dagen. Puster, føler, kobler til», skrev hun til bildet tirsdag.

Prinsessens manager, Carina Scheele Carlsen, opplyste til Se og Hør i forkant at dagen skulle feries med signering av Märthas nye strikkebok, «Hést», samt en feiring med venner og familie på Bygdø Kongsgård.

For øvrig viste det seg at Märtha hadde valgt å legge denne feiringen til dagen før - altså allerede tirsdag kveld.

Kjæresten Durek Verrett (46) er tilsynelatende i USA, og det så derfor ut til at han måtte feire prinsessens 50-årsdag på avstand.

Lørdag formiddag norsk tid har imidlertid 46-åringen delt en rekke bilder på sin Instagram-story av at han endelig er gjenforent med kjæresten.

SAMMEN IGJEN: Endelig er kjæresteparet gjenforent igjen. Foto: Skjermdump Instagram
SAMMEN IGJEN: Endelig er kjæresteparet gjenforent igjen. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Ut ifra resten av bildene Verrett har delt ser det ut til at de er gjenforent for å feire Märthas bursdag.

Det framkommer imidlertid ikke hvor bursdagsfeiringen finner sted, men ut ifra kveldsmørket man kan skimte i bakgrunnen på flere av bildene kan det virke som at prinsessen har pakket kofferten og satt seg på flyet til USA.

VIL IKKE: I denne ukens episode av «Märtha» forteller Märtha Louise hvorfor Durek Verrett ikke vil flytte til Norge. Video: TV 2 Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med Märtha Louises manager som forteller at hun ikke har noen kommentar til hvor prinsessen befinner seg.

Spesiell detalj

I anledning 50-årsdagen på onsdag overrasket trebarnsmoren med nye bilder, som ble tatt på slottet denne uken.

50: Den ferske 50-åringen overrasket på den store dagen med nye bilder. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
50: Den ferske 50-åringen overrasket på den store dagen med nye bilder. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer

Se og Hørs kongehusekspert Anders Johan Stavseng påpekte at det skjulte seg en liten detalj på de nye bildene. Märtha Louise hadde nemlig lånt kronprinsesse Mette-Marits kjole for anledningen.

- Prinsesse Märtha Louise har lånt svigerinnen Mette-Marits kjole til fødselsdagsbildene. Den blekrosa valentinokjolen har Mette-Marit brukt både privat og offentlig, fortalte Stavseng.

LÅNTE BORT: Her er Mette-Marit avbildet i Valentino-kjolen under en konferanse i Kuala Lumpur i 2013. Foto: Bazuki Muhammad / Reuters / NTB
LÅNTE BORT: Her er Mette-Marit avbildet i Valentino-kjolen under en konferanse i Kuala Lumpur i 2013. Foto: Bazuki Muhammad / Reuters / NTB Vis mer

- Märtha viser styrke ved å gjenbruke klær, og jeg tror også Mette-Marit er glad for å se at den sitter like godt på Märtha som seg selv, la han til.

STRÅLER: Prinsesse Märtha Louise stilte opp til fotografering på slottet i forbindelse med 50-årsdagen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
STRÅLER: Prinsesse Märtha Louise stilte opp til fotografering på slottet i forbindelse med 50-årsdagen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer

Stavseng påpekte at «Märtha gjorde et kupp» da hun fant Valentino-kjolen i Mette-Marits klesskap.

LES OGSÅ: Dette visste du ikke om kongefamilien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer