Feirer med ball og cruise

Dobbelt jubileum, dobbel markering. Neste år blir det kongelig fest både vinter og sommer!

JUBILANTER: I 2007 fyller både kong Harald og dronning Sonja 70 - og begge blir behørig feiret. Foto: All Over Press
JUBILANTER: I 2007 fyller både kong Harald og dronning Sonja 70 - og begge blir behørig feiret. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Helt konge!

Kong Harald og dronning Sonja fyller begge 70 år neste år - og i dag ble det kjent hvordan bursdagene skal feires.

Hans Majestet Kongens fødselsdag 21. februar innledes med en festgudstjeneste i Trefoldighetskirken i Oslo - og fortsetter med en stor konsert i Slottsparken. Dagen avsluttes med Regjeringens gallamiddag for Kongen på Akershus slott.

Men feiringen avsluttes ikke med det... De nordiske statsoverhoder og en rekke gjester fra Europas kongelige storfamilie er invitert til Oslo på langweekend 23. - 25. februar. Og lørdag 24. februar blir det arrangert stort ball på Slottet til jubilantens ære..

Feiringen av dronning Sonjas bursdag i juli blir svært annerledes... Markeringen starter i Stavanger på selve fødselsdagen 4.juli - med kongelige gjester fra hele Europa. Derfra seiler vertskap og gjester sørover langs kysten med K/S Norge og K/S Dannebrog - for å ende opp på kongeparets landsted Mågerø på Tjøme, der det blir stor sommerfest. Underveis blir det besøk både i Lindesnes og i Arendal.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer