Dronning Silvia:

Feirer ikke sammen

Selv om prinsesse Madeleine tar turen hjem til jul, skal ikke den svenske kongefamilien være samlet på julaften.

KONGEPARET: Den svenske familien skal alle feire jul i Sverige - bare ikke sammen. Foto: Foto: Shutterstock / NTB
KONGEPARET: Den svenske familien skal alle feire jul i Sverige - bare ikke sammen. Foto: Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Julen er rett rundt hjørnet, og nylig kom det svenske hoffet med den glade meldingen om at prinsesse Madeleine (40) med familie kommer hjem til Sverige for å feire med resten av kongefamilien.

Nå viser det seg at selv om hele gjengen med de rojale svenskene skal samles, er det dog noen som uteblir fra feiringen hos kongen og dronningen - de skal nemlilg ikke feire sammen.

BLEMME PÅ DIREKTEN:Prinsesse Madeleine var på besøk i hjemlandet Sverige. Under et intervju av åpningen går det litt i ball for prinsessen. Video: Pelle T Nilsson. Vis mer

Forrige uke ble gallaen Ein Herz für Kinder, avholdt, og under den tyske gallaen snakket dronning Silvia (78) om Childhood-stiftelsen, hvorpå hun i samme sleng stilte opp i et intervju med det tyske magasinet Bild.

Under intervjuet ble dronningen spurt om hvordan årets julefeiring blir, hvor hun fortalte at kongefamilien måtte dele opp feiringen sin i år.

KONGEBARNA: Fra v.: kronprinsesse Victoria, prins Carl Philip og prinsesse Madeleine. Foto: rn Borgen / SCANPIX
KONGEBARNA: Fra v.: kronprinsesse Victoria, prins Carl Philip og prinsesse Madeleine. Foto: rn Borgen / SCANPIX Vis mer

- Man vil jo selvsagt feire sammen med alle sine barn og barnebarn på julaften, men deres ektefeller har jo også familier som gjerne vil feire sammen med dem, sier den svenske dronningen.

- Må være rettferdig

Hun legger til at prinsesse Madeleine skal være hos dem i år, men at kronprinsesse Victoria (45) feirer sammen med familien til prins Daniel (49), og prins Carl-Phillip (43) skal feire sammen med prinsesse Sofias famile (38).

«Svenske Hollywoodfruer»-stjernen hadde svenskekongen som kavaler. Vis mer

- Det er litt trist, men man må være rettferdig. Jeg skjønner at deres ektefeller også gjerne vil feire med sine familier - det er jo deres barn og barnebarn også. Da må man være flink til å dele seg litt opp, sier dronningen til magasinet.

LES OGSÅ: Deler private bilder fra bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer