Feirer bursdagen i Norge

Lille prinsesse Estelle av Sverige fyller to år i dag, og feirer den store dagen i Hemsedal.

TO LYS PÅ KAKEN: I dag fyller prinsesse Estelle to år. Pappa prins Daniel og mamma kronprinsesse Victoria av Sverige følger nøye med når lysene på kaken skal blåses ut.   Foto: Kongehuset.se
TO LYS PÅ KAKEN: I dag fyller prinsesse Estelle to år. Pappa prins Daniel og mamma kronprinsesse Victoria av Sverige følger nøye med når lysene på kaken skal blåses ut. Foto: Kongehuset.se Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det svenske kronprinsparet Victoria (35) og Daniel (40) har reist til nabolandet for å feire datteren prinsesse Estelles toårsdag.

Den store dagen feires i den norske fjellheimen, nærmere bestemt i Hemsedal.- Den feires privat, sier Annika Sönnerberg ved det svenske slott til Aftonbladet.

Lille prinsesse Estelle Silvia Ewa Mary ble født på Karolinska universitetssjukhusets i Solna, 3280 gram og 51 cm lang.I fjor stabbet Lille Estelle rundt i samme babyblå kjole som mamma Victoria bar på sin ettårsdag i 1978.

I år tilbringer altså familien den store dagen i Hemsedal.

De ferske bildene fra det svenske slott viser en blid og fornøyd toåring.

Estelle ser ut til å trives godt foran kamera, på tross av sin unge alder. Kronprinsesse Victoria har alltid vært raus med bilder av den lille datteren sin, og allerede den dagen hun ble født fikk folket se et glimt av henne.

Siden den gang har Kronprinsparet delt små glimt av hverdagen, sånn som i oktober da den søte prinsessen ble fotografert i høstlige omgivelser kledd i lakserosa jakke med matchende sløyfe i luggen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer