BURSDAGSBARNET: Dronning Sonja fyller 72 år lørdag 4.juli – og dagen feires tradisjonen tro med familie og gode venner på landstedet Mågerø på Tjøme. Foto: SCANPIX
BURSDAGSBARNET: Dronning Sonja fyller 72 år lørdag 4.juli – og dagen feires tradisjonen tro med familie og gode venner på landstedet Mågerø på Tjøme. Foto: SCANPIXVis mer

Feirer bursdag på krykker

Redusert 72-års fest for dronning Sonja.

SEHER.NO: Tradisjonen tro feirer dronning Sonja lørdag bursdagen sin med fest for familie og gode venner på feriestedet Mågerø på Tjøme. Og hun gleder seg trolig aller mest over å få alle barnebarna på besøk…

Kanskje også kronprinsfamiliens nye kjæledegge, valpen Milly Kakao, kommer en tur?

- Jeg vil selvsagt benytte anledningen til å gratulere Hennes Majestert med dagen. Det er nesten ikke til å tro at var ungdommelige dronning nå er blitt 72. Sonja er sprekere og mer ungdommelig enn mange 50-åringer.

- Jeg fulgte henne og Kongen på fylkesturen i Hordaland i juni og ble igjen slått av hennes vitalitet og energi,  sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no.

I år må imidlertid Sonja feire bursdagen med krykker -  etter et operativt inngrep i høyre fot utført på Rikshospitalet 22. juni.

- Det har hun gjort før også – og hun lar seg så visst ikke stoppe. Etter diverse operasjoner i føttene i årenes løp er Sonja blitt en kløpper til å bevege seg på krykker, sier Totland lattermildt.
- Og det står virkelig stor respekt av at Dronningen utsatte denne operasjonen til etter fylkesturen i Hordaland for ikke å skuffe noen – og at hun nå bruker sommerferien til rekonvalesens.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Her er lilleprinsen