Feirer 85-årsdagen i bryllupskirken

Det spekuleres i om prins William og Kate vil dukke opp.

FYLLER ÅR: Dronning Elizabeth II fyller 85 år skjærtorsdag. Foto: EMPICS
FYLLER ÅR: Dronning Elizabeth II fyller 85 år skjærtorsdag. Foto: EMPICS Vis mer
SEHER.NO: Dronning Elizabeth II fyller 85 år skjærtorsdag. Sammen med ektemannen, prins Philip, tilbringer de fødselsdagen ved en spesiell gudstjeneste i Westminster Abbey, samme kirke som prins William og Kate Middleton neste fredag skal gifte seg i.

- Dette er egentlig et lykkelig sammentreff av omstendigheter. Det er fast tradisjon at monarken går til gudstjeneste skjærtorsdag, i ulike kirker rundt om i landet. I år faller skjærtorsdag på dronningens bursdag - og da blir det spesielt når hun attpåtil besøker bryllupskirken Westminster Abbey, forteller Se og Hørs hoffekspert, Kjell Arne Totland, til Seher.no.

Totland har derimot liten tro på at det blir noen stor markering av dronningens 85-årsdag.

- Hele kongefamilien lader nok opp til bryllupet neste fredag, så noen stor feiring blir det ikke. Men Elizabeth og hennes nærmeste tilbringer påsken på Windsor slott - så der blir det nok en liten feiring i dag, vil jeg tro.

Det har de siste dagene blitt spekulert i om prins William og hans kommende kone, Kate Middleton, vil dukke opp i Westminster Abbey skjærtorsdag, for å ta del i gudstjenesten. Det hevder hoffeksperten er en ønsketenkning.

- Akkurat det tror jeg vel er mest ønsketenkning fra presse og publikums side. Men de to kan godt dukke opp på Windsor i løpet av påskedagene. Kanskje til gudstjenesten 1. Påskedag?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dropper prins Williams bryllup