Feirer 5-årsdagen i India

Det melder indisk storavis.

NESTEN HELE FAMILIEN: Sverre Magnus, pappa Haakon, Ingrid Alexandra og mamma Mette-Marit fotografert ved en tidligere anledning. Til India er også Mette-Marits sønn Marius med. Foto: SCANPIX
NESTEN HELE FAMILIEN: Sverre Magnus, pappa Haakon, Ingrid Alexandra og mamma Mette-Marit fotografert ved en tidligere anledning. Til India er også Mette-Marits sønn Marius med. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Prins Sverre Magnus fyller fem år i dag, fredag  – og feirer dagen i India.

Ifølge avisen Times of India kom kronprinsfamilien til Jodphur i India fredag, der de blant annet er observert på shopping i bakgatene.

- Dette blir nok en helt spesiell bursdag på lilleprinsen fra Skaugum – omgitt av foreldre og søsken i eksotiske Jodphur, sier Se og Hørs Kjell Arne Totland til Seher.no

Et lite skår i gleden er det likevel, påpeker hoffreporteren.

- Men han savner nok kjæledeggen, hunden Milly Kakao, som måtte bli igjen hjemme i Norge da familien dro ut på sin omdiskuterte «dannelsesreise».

Det har skapt rabalder og høylytt diskusjon omkring kronprinsparets valg om å ta barna ut av skolen i to måneder.

I november kunne man lese en lang kommentar om dette i kronprinsfamiliens lokalavis, Asker og Bærum Budstikke, skrevet av avisens samfunnredaktør Tor Christian Bakken.

«Nærmest udannet» kalte han sin kommentar, som begynte slik: «Det kan vanskelig kalles dannet når du tar barna ut av skolen i to måneder og gjør det stikk motsatte av det nordmenn flest forbinder med folkeskikk».

- At kronprinsparet tar fri i to måneder synes jeg ikke er en privatsak. De er offentlige personer med offentlige plikter, så dette mener jeg er på grensen til uhørt og nærmest udannet som jeg har prøvd å få frem, utdypet Bakken overfor Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ti år siden forlovelsen