Feilsendte forlovelsesbildet til svensk journalist

Havnet i feil hender kvelden før annonseringen av forlovelsen.

FEILSENDT: Dette fotografiet havnet hos Aftonbladet-journalist Oscar Nelson kvelden før det ble offentlig at den svenske prinsessen og amerikanske Chris O'Neill er forlovet. Foto: FameFlynet Sweden
FEILSENDT: Dette fotografiet havnet hos Aftonbladet-journalist Oscar Nelson kvelden før det ble offentlig at den svenske prinsessen og amerikanske Chris O'Neill er forlovet. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er ikke bare de norske kjendisprinsessene Tone Damli Aaberge (24), Marion Ravn (27) og Jenny Skavlan (26) som sier «ja» til sine utkårede neste sommer - i dag ble det offentliggjort at svenske prinsesse Madeleine (30) og den britisk-fødte finansmannen Chris O'Neill (38) er forlovet.

Men sannheten er at nyheten kunne vært ute allerede i går kveld.

Da fikk nemlig Aftonbladet-journalist Oscar Nelson, som til vanlig ikke skriver hoff-relaterte saker, feilsendt forlovelsesbildet via sms, skriver konkurrenten Expressen.

SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

Den svenske avisen Aftonbladet valgte å spare bildet til dagens papirutgave, men var raskt ute med å publisere det på sine nettsider da de så at andre medier brukte det.

Expressen har vært i kontakt med Aftonbladet-journalisten som er svært ordknapp:

- Hva? Det vet jeg ingenting om. Jeg kan verken bekrefte, dementere eller kommentere.

Det nyforlovede paret har i dag vært i Stockholm, men har ifølge Svensk Damtidning reist over til London hvor Chris O'Neills familie bor.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kungen undersøkte Madeleines kjæreste via FBI  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer