Hertuginne Meghan:

Fått nytt kallenavn

Hertuginnen av Sussex skal ha fått et spesielt kallenavn.

KALLENAVN: Hertuginnen av Sussex har fått tildelt et eget kallenavn. Foto: Pa Photos/NTB
KALLENAVN: Hertuginnen av Sussex har fått tildelt et eget kallenavn. Foto: Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått to år siden prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40) pakket sakene og flyttet over dammen til sistnevntes hjemstat California.

Hertugparet av Sussex flyttet inn i en villa verdt intet mindre enn 130 millioner kroner, i et rolig nabolag i byen Montecito.

- De har slått seg til ro i det rolige og private nabolaget, og håper dette vil bli respektert for både deres naboer, samt for dem som en familie, sa en representant den gang til Hello Magazine.

Kilder til nettstedet Closer avslører nå litt mer om hverdagen til hertuginnen, og hevder også at naboene har gitt henne et eget kallenavn: «Prinsessen av Montecito».

KLEINT: Det gikk ikke helt etter planen da Meghan Markle skulle overrekke et trofé til prins Harry og hans lagkamerater. Video: Rødt Kort / Pambou. Vis mer

- Oppførte seg som en diva

Kallenavnet skal tilsynelatende komme av Meghans oppførsel rundt i byen.

- Hvis hun skal til Beverly Hills eller West Hollywood for lunsj eller middag, så vil hun ringe i forveien for å få et bord som er helt avlukket, forteller kildene til Closer.

Dette er ikke første gang at hertuginnen blir tildelt et kallenavn. I 2018 fikk hun kallenavnet «Duchess Difficult», som kan direkte oversettes til «den vanskelige hertuginnen».

PRINS HARRY: Prins Harry prater med Oprah i en ny serie med Apple. Vis mer

Kallenavnet kom av at hun tilsynelatende skal ha vært vanskelig å jobbe med, noe blant annet en tidligere fotograf skal ha bekreftet.

- Folk sa til meg: «Gjør deg klar, for hun er en håndfull». De pleide å kalle henne «prinsessen». Da jeg så henne, fra det øyeblikket hun ankom stedet, så visste jeg ikke hvem hun var, men hun oppførte seg som en diva. Det var holdningen hennes, hvordan hun snakket til folk, og reglene, hevdet fotografen.

MILLIONVILLA: Det er i denne villaen hertugparet og deres to barn, Archie og Lilibet, bor. Foto: Google Maps
MILLIONVILLA: Det er i denne villaen hertugparet og deres to barn, Archie og Lilibet, bor. Foto: Google Maps Vis mer

Trives i området

Selv om hertuginnen enda en gang skal ha fått tildelt et kallenavn, hevder kildene at hertuginnen trives i nabolaget sitt. Ifølge kildene er Meghan god venn med naboene i området, og de er ikke bare hvem som helst.

Hertugparets nærmeste naboer er nemlig kjendiser som Oprah Winfrey (68), Ellen DeGeneres (64), og Orlando Bloom (45) og Katy Perry (37).

«Hun bruker en del tid hjemme hos Oprah (...) og snakker om alt fra Meghans fremtidsplaner til hva som skjer i Storbritannia og hvordan Harry takler alt», kunne kildene fortelle.

LES OGSÅ: Overrasker: - Det handler om etikette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer