Får spesiallagde sko

Hertuginnen får egen design.

<strong>RING-INSPIRASJON:</strong> En av elevene som skal konkurrere om å lage de flotteste skoene for hertuginne Kate, sier hun henter inspirasjon fra ringen.  Foto: All Over Press
RING-INSPIRASJON: En av elevene som skal konkurrere om å lage de flotteste skoene for hertuginne Kate, sier hun henter inspirasjon fra ringen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: En heldig utvalgt ung britisk designer, vil få en kickstart på karrieren sin. Han eller hun får nemlig æren av å designe sko til hertuginne Kate. 

Seks studenter fra skodesignlinjen ved De Monfort University universitetet i Leichester, har fått i oppdrag fra Buckingham Palace å lage en sko til hertuginne Kate (30). Studentene har allerede levert inn sine bidrag, og når Kate sammen med dronning Elizabeth (85) kommer på besøk 8. mars, vil hun velge ut sin helt spesielle favoritt.

De seks designerne har latt seg inspirere av Kate på ulikt vis. Mens en sier at hun hadde Kates forlovelsesring i tankene da hun designet skoene, forteller en annen at hertugparets studietid i Skottland var til inspirasjon. En tredje forteller at parets våpenskjold var i tankene.

- Det er en fantastisk mulighet for studentene at Kate vil skape blest om deres design. De kunne ikke fått et større moteikon, sier studentenes lærer Kevin Guildford til People.

For moteinteresserte Kate vil nok besøket ved universitet bli en høydare. I tilegg til å få sin egen sko, vil hun og Dronningen også få hilse på fire uteksaminerte studenter som jobber som designere i dag - to av dem med praksisplass hos den anerkjente designeren Vivenne Westwood.

For Kate er det viktig å fremme britiske designere, og kanskje velger hun en seg en ung og lovende en under dette besøket? Vi venter i spenning på å se bilder av det på den røde løperen!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer