Kronprins Frederik:

Får ros for dette

- Det viser at han er i samme situasjon som alle andre.

FÅR SKRYT: Kronprins Frederik delte nylig et bilde av at han har fått fikset på sveisen etter at Danmarks frisørsalonger har vært stengt i flere uker. Det får han skryt for. Her med kona Mary (t.v.), og før han lot lokkene falle. Foto: NTB Scanpix/ Det danske kongehus
FÅR SKRYT: Kronprins Frederik delte nylig et bilde av at han har fått fikset på sveisen etter at Danmarks frisørsalonger har vært stengt i flere uker. Det får han skryt for. Her med kona Mary (t.v.), og før han lot lokkene falle. Foto: NTB Scanpix/ Det danske kongehus Vis mer
Publisert

Mandag fikk frisørsalongene i Danmark åpne igjen etter flere uker med stengte dører, og en av dem som sikret seg en time for å fikse på sveisen, var kronprins Frederik (51).

Frisørbesøket ble godt dokumentert i sosiale medier, med to bilder.

Mens det første bildet viser 46-åringens nye sveis, viser det andre hvordan han så ut før frisøren fikk gå løs med saksa. Overfor danske BT hyller Nathalia C. Larsen fra kommunikasjonsbyrået Lead Agency kronprins Frederik for å dele bildene.

Larsen har tidligere vært svært kritisk til kongefamiliens strategi i sosiale medier, og blant annet hevdet at de har vært upersonlige og til tider litt for «profesjonelle».

Nå har pipa fått en helt annen lyd.

- Nærmere enn vanlig

Larsen mener det er positivt at kongefamilien nå «slipper inn» folket ved å gi et innblikk i hverdagen - som i disse dager er annerledes for alle.

- Det virker fortsatt veldig profesjonelt, men noen ganger får vi perler der de opptrer på plattformens premisser. Det betyr at vi får en viss tilknytning til kronprins Frederik, som vi ellers ikke har hatt. Vi kommer nærmere enn vanlig, forteller Larsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer