Sarah Ferguson:

- Får meg til å gråte

Prins Andrew og Sarah Ferguson skilte seg i 1996, men «Fergie» sto dronningen nær til siste stund.

TOK FARVEL: Mandag tok Sarah Ferguson farvel med sin tidligere svigermor og gode venn dronning Elizabeth. Foto: Marco Bertorello/AFP/NTB
TOK FARVEL: Mandag tok Sarah Ferguson farvel med sin tidligere svigermor og gode venn dronning Elizabeth. Foto: Marco Bertorello/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag tok en rekke kongelige og andre offisielle personer et siste farvel med dronning Elizabeth II. Hun døde 8. september, 96 år gammel.

Dagen markerer en av få anledninger man ser verdens kongelige samles. Med dét fulgte naturligvis en rekke forventninger til hvem som ville være til stede. Blant dem som kanskje var en selvskreven gjest, var Sarah Ferguson (62).

Hun var gift med prins Andrew (62) frem til 1996, og er mor til to av dronningens barnebarn prinsesse Beatrice (34) og prinsesse Eugenie (32).

Til tross for skilsmissen, beholdt hun og dronningen et nært forhold.

Full av lovord

Da dronning Elizabeth skulle begraves mandag, var «Fergie» høyst til stede. Hun skal nemlig ha hatt et helt spesielt forhold til den avdøde monarken.

Ifølge Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle sto hun svigermoren nær.

- Dronning Elizabeth og Fergie skal visstnok ha hatt en god relasjon hele veien. I sin hyllest av dronningen etter hun døde, omtaler Sarah henne som en utrolig svigermor og venn, som også sto henne nær etter skilsmissen, sier hun.

Også da Ferguson gjestet podkasten «Tea with Twiggy» hadde hun en rekke lovord om sin tidligere svigermor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer