Får kritikk for å droppe Estelles dåp

- Jeg er sikker på at Victoria og Daniel hadde booket om sine avtaler og sørget for å komme, dersom situasjonen hadde vært motsatt.

DRAR TIL USA UNDER DÅPEN: Kronprinsesse Mette-Marit blir ikke å se under prinsesse Estelles dåp i Sverige, fordi hun skal delta på en lenge planlagt konferanse for unge ledere i USA. Foto: SCANPIX
DRAR TIL USA UNDER DÅPEN: Kronprinsesse Mette-Marit blir ikke å se under prinsesse Estelles dåp i Sverige, fordi hun skal delta på en lenge planlagt konferanse for unge ledere i USA. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag blir Sveriges nye tronarving, prinsesse Estelle, døpt uten Norge kronprinsesse tilstede under den høytidelige begivenheten.

Kronprinsesse Mette-Marit deltar nemlig på et møte med stiftelsen Young Global Leaders i USA fra 21. til 23. mai.

Den svenske kongehuseksperten Johan T. Lindwall sier til Dagbladet at han er overrasket og skuffet over at Mette-Marit ikke gjorde om på planene, da hun fikk vite om den kongelige dåpen.

- Det synes jeg er rart og faktisk litt dårlig. Jeg er sikker på at Victoria og Daniel hadde booket om sine avtaler og sørget for å komme,dersom situasjonen hadde vært motsatt, sier hantil avisen.

Kommunikasjonssjef ved Slottet, Marianne Hagen, sier til Dagbladet at reisen til USA har vært planlagt lenge.

- Det er alltid hyggelig når kabaler går opp og man får til alt man vil, men det gikk desverre ikke denne gangen, sier hun til avisa.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Svenskekongen trosser tradisjonene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer