<strong>NYFØDT:</strong> Her er hertugparet sammen med den da nyfødte prins Louis i april 2018. Nå får prins William kritikk etter et bilde som har blitt publisert i forbindelse med årets farsdag i Storbritannia. Foto: NTB scanpix
NYFØDT: Her er hertugparet sammen med den da nyfødte prins Louis i april 2018. Nå får prins William kritikk etter et bilde som har blitt publisert i forbindelse med årets farsdag i Storbritannia. Foto: NTB scanpix Vis mer

Prins William:

Får kritikk etter farsdagsbilde

- Hvorfor bare Louis?

Publisert
Sist oppdatert

Søndag 16. juni feiret Storbritannia «Fathers Day», eller farsdag, som det kalles på norsk. I den forbindelse delte en rekke kjendiser og andre berømte personer bilder av seg og sine fedre eller barn.

Farsdagen gikk heller ikke upåaktet hen i de kongelige kretser, og prins Harry (34) delte det første bildet av den én måned gamle sønnen Archie - hvor man kan se hele fjeset hans.

Prins Harrys eldre bror, prins William (36), har også delt et bilde i anledning farsdagen. På hertugparets Instagram-profil Kensington Royal ble det på søndag publisert et bilde av prins William med den yngste sønnen prins Louis (1).

Det bildet har i motsetning til bildet av prins Harry og lille Archie, blitt gjenstand for massiv kritikk i kommentarfeltene.

<strong>FAMILIE PÅ TUR:</strong> Her er hertuginne Kate og prins William med de to eldste barna George og Charlotte. Nå får prins William kritikk for ikke å ha lagt ut bilder av dem i anledning farsdagen. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE PÅ TUR: Her er hertuginne Kate og prins William med de to eldste barna George og Charlotte. Nå får prins William kritikk for ikke å ha lagt ut bilder av dem i anledning farsdagen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Har han et favorittbarn?

Fansen har nemlig bemerket at prins William bare har lagt ut bilde av seg selv og minstesønnen Louis, som kom til verden 23. april i fjor. De to andre barna - prinsesse Charlotte (4) og George (5), glimrer nemlig med sitt fravær - noe som har fått fansen til å se rødt.

View this post on Instagram

Happy Father’s Day!

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

- Gratulerer med farsdagen, skriver Kensington Royal under bildet.

Bildet viser prins William som sitter på huk foran den vesle gutten - som sitter på det som ser ut som en huske laget i et tre.

I kommentarfeltet under bildet på Instagram, hagler det nå med kommentarer om hvorfor de to eldste barna ikke ble viet noen oppmerksomhet fra pappa William på farsdagen.

GRATULASJON: Da vi møtte Kronprinsparet på t-banen i Oslo, minnet vi dem på en liten ting de kanskje skulle ha gjort. Vis mer

- Hvorfor bare Louis? Hvorfor ikke George og Charlotte? De er de eldste barna. De burde ha publisert julebildet hvor alle barna er med, lyder en av kommentarene.

- Trenger et bilde av prins William med alle hans tre barn, har en annen kommentert.

Instagram-innlegget består av to bilder, hvor det andre bildet hedrer prins Williams far, prins Charles (70), i anledning farsdagen.

En rekke andre har dermed også spurt i kommentarfeltet om hvorfor hertuginne Kates far ikke er inkludert i bildeserien.

- Kensington Palace har ikke lagt ned noe arbeid i å lage dette innlegget. Hvor er bildene av han med de andre barna, skriver en annen, og antyder med det at det ikke er prins William og hertuginne Kate som selv styrer Instagram-kontoen.

Delte et første glimt av Archie

Det er imidlertid ikke bare kritikk å høste etter årets farsdagsmarkering.

Kongelige fans verden over smeltet da hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) delte et nytt bilde av den knapt én måned gamle sønnen Archie på søndag.

Det gjorde de på sin Instagram-profil. Bildet er det første som viser hele ansiktet til den lille krabaten.

- Gratulerer med farsdagen! Vi ønsker en helt spesiell første farsdag til hertugen av Sussex, skrev de på Instagram.

STOLTE: Det var to tydelig stolte foreldre som viste fram babyen sin til pressen for første gang. Hertuginne Meghan Markle og prins Harry fikk en sønn mandag 6. mai. Video: AP DV/NTB Scanpix Vis mer

Harry og Meghan har tidligere kun delt ett annet bilde av Archie. Den gang i anledning morsdagen, men kun av føttene hans. Dette var altså første gang de viste han ordentlig frem.

Også Instagram-kontoen dedisert til dronning Elizabeth (93) og prins Philip (98) delte bilder søndag formiddag.

- Vi ønsker alle følgerne våre gratulerer med farsdagen. Begge disse bildene ble tatt på Balmoral slott i Skottland. Det første er hertugen med sine eldste barn, prinsen av Wales og prinsessen og er tatt i 1952. Det andre bildet ble tatt i 1972 og er av hertugen av York og jarlen av Wessex.

STRÅLTE: Hertuginne Kate og prins William var fornøyde med besøket sitt så langt, og Kate så frem til en dag med mer utendørsaktiviteter. Video: Kine Falch / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

LES OGSÅ: - Han er veldig opprørt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer