Får kraftig advarsler før bryllupet

Avdøde prinsesse Dianas tidligere butler mener Kate Middleton må lære av sin svigermors erfaringer.

SEHER.NO: Det kommende giftemålet mellom nyforlovede Kate Middleton og prins William, fremstår som litt av et eventyr. Men virkeligheten er en helt annen, ifølge Dianas tidligere butler.

Avdøde prinsesse Dianas tidligere butler, Paul Burrell, har advart Kate. Han mener det er viktig at hun er forsiktig, melder Radar Online. 


- Ingenting har forandret seg i kongefamiliens husholdning siden dronning Victorias tid. Det er fremdeles et veldig «gammeldags» hjem, sier Burrel i et intervju med NewIdea.


- Vær forsiktig, Kate. Du må bruke din avdøde svigermors erfaringer, og forstå at ikke alle i den kongelige kretsen ønsker deg vel, sier han.

Dette er Burrells tips til Kate Middleton.

1. Vær deg selv. Mange har førsøkt å kopiere Diana - hennes klær, hennes fakter, og hennes hår. Du trenger ikke det. Bare vær deg selv, og da kommer du til å bli en fantastisk prinsesse,
2. Ikke vær redd for dronningen. Hennes majestet er en av de venneligste, og mest imøtekommende kvinnene du kan møte. Veien til hennes hjerte går igjennom hennes hunder. Så bli med henne på turer med hundene så ofte du kan.
3. Bli venner med de ansatte. Det er de som arbeider nedunder, som får det øverste til å fungere.
4. Velg dine ord klokt. Søk støtte hos din ektemann om du er usikker. Han er vis når det kommer til pressen, og han vil lede deg.
5. Det er ikke kongefamilien som er snobbene på Buckingham Palace. De ekte snobbene er menneskene som jobber på vegne av dem.

Burell, som arbeidet for Diana i ti år - helt frem til hennes død i 1997, har tidligere blitt anklaget for å ha forrådt prinsessen da han skrev en rekke avslørende bøker om henne. I 2002 ble han frikjent for en anklage om å ha stjålet fra Dianas eiendom. Nå forsøker han å kvitte seg med sitt frynsete rykte.

Mens Burrell uttryker sin bekymring, er Kate fullt opptatt med sin prinsesse-opplæring. Nylig deltok det nyforlovede paret på sin første offentlige tilsetning sammen, siden de annonserte sin forlovelse.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Forlovelsesbildene er retusjert