SAMMEN: Prins Harry har snart vært sammen med Meghan Markle ett år, og nå får de kjærlighetsråd fra uventet hold. Foto: NTB scanpix
SAMMEN: Prins Harry har snart vært sammen med Meghan Markle ett år, og nå får de kjærlighetsråd fra uventet hold. Foto: NTB scanpixVis mer

Prins Harry og Meghan Markle:

Får kjærlighetsråd fra uventet hold

Fyrst Albert av Monaco åpner seg opp om forholdet prins Harry har med Meghan Markle.

(Seoghør.no): Det var i oktober i fjor at kjæresteryktene rundt prins Harry (32) og skuespillerinnen Meghan Markle (35) begynte å svirre.

I november bekreftet det britiske hoffet ryktene, og tidligere i sommer skal Meghan ha prøvd brudekjoler hjemme i Canada.

Og nå får det forelskede paret kjærlighetsråd fra uventet hold: Fyrst Albert av Monaco (59). Fyrsten, som er en kjent norgesvenn, har nemlig en lignende historie.

Roser kjæresteparet

GIFT: Fyrst Albert av Monaco er gift med fyrstinne Charlene. Her fra et besøk i Norge i 2013. Foto: NTB scanpix
GIFT: Fyrst Albert av Monaco er gift med fyrstinne Charlene. Her fra et besøk i Norge i 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

Moren hans, prinsesse Grace, var en Oscar-vinnende skuespiller før hun giftet seg med faren hans, prins Rainier, i et stort eventyrbryllup.

Heller ikke Albert selv har gått den tradisjonelle veien for kongelige - å gifte seg med en annen med «blått blod».

Han er nemlig gift og tvillingforelder med fyrstinne Charlene (39), som er en tidligere olympisk svømmer. Paret har fått erfare at forholdet deres et populært i pressen, i likhet med Harry og Meghan.

Fyrst Albert mener imidlertid at prins Harry og Meghan Markle så langt har taklet oppmerksomheten på en god måte.

- Det er utfordrende å bringe noen utenfra inn i det kongelige. Spesielt i den britiske kongefamilien, som er så pressedekket. Så langt har det gått bra for dem, men før eller siden må hun nok takle en del press og kritikk fra pressen, forteller han til People.

- Ingenting kan forberede dem

Albert vet godt hva han snakker om, ettersom hans romanse og bryllup med fyrstinne Charlene ble møtt med intens pressedekning.

Han innrømmer at ingenting kan forberede dem på et slikt press - selv om man kanskje er vant med presse fra før av.

- Jeg kan ikke forestille meg hvordan det kommer til å bli for dem, for henne. Det å være en skuespiller forbereder deg litt på det, men ingenting kan forbedre deg på dette. Det er vanskelig for enhver å takle, sier han til nettstedet, før han fortsetter:

- Det var vanskelig for Charlene å takle. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det blir nå, med både pressen og sosiale medier.

Han har uansett ett konkret råd til turtelduene - i god britisk stil:

- Keep calm and carry on.

Viste frem kjærligheten

Det hersker uansett liten tvil om at Prins Harry og «Suits»-skuespiller Meghan Markle bruser av lykke for tiden.

Turtelduene har blitt obsevert sammen på ferie rundt om i den vide verden, og de har blant annet vært på en hemmelig kjærlighetstur i Tromsø.

I mai tok den britiske prinsen det ekstra steget. Harry tok nemlig med seg sin utkårede på et poloarrangement i Ascot.

Saken fortsetter under bildene.

SNEK SEG BORT: Prins Harry og Meghan Markle snek seg bort fra hestløpsbanen for å pleie kjærligheten i mai. Foto: NTB Scanpix
SNEK SEG BORT: Prins Harry og Meghan Markle snek seg bort fra hestløpsbanen for å pleie kjærligheten i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer
STERKE FØLELSER: Prins Harry er glødende forelsket i vakre Meghan. Foto: NTB Scanpix
STERKE FØLELSER: Prins Harry er glødende forelsket i vakre Meghan. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette var første gang at det ferske paret viste seg sammen på et offentlig arrangement. Harry og Markle lurte seg også unna travbanen for å pleie kjærligheten.

Paret ble nemlig observert i het omfavnelse på en parkeringsplass. De to ble fotografert mens de kysset og klemte hverandre mellom to biler.

Det skrev nettstedet E! Online.

Stolt kjæreste

Prinsen var til stede på poloarrangementet for å delta på hesteryggen, samt for å støtte sine veldedige organisasjoner Sentebale og WellChild.

Prins Harry konkurrerte også mot sin storebror prins William (35) i en match.

Saken fortsetter under bildet.

POLOPRINS: Prins Harry deltok selv på hesteryggen på poloarrangmentet i mai, mens kjæresten Meghan heiet fra sidelinjen. Foto: NTB Scanpix
POLOPRINS: Prins Harry deltok selv på hesteryggen på poloarrangmentet i mai, mens kjæresten Meghan heiet fra sidelinjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mens den rødhårede prinsen red elegant rundt på hesten, sto hans kjære på sidelinjen og heiet. Hun virket tilsynelatende stolt av sin rojale kjæreste, som har vokst opp med den høythengende idretten.

NYGIFT: Pippa Middleton gifter seg med hedgefond-forvalteren James Matthews (41). Her kommer de ut av kirken. Video: AP Vis mer

Da Pippa Middleton (33), lillesøsteren til hertuginne Kate (35), giftet seg senere samme måned, skal Meghan også ha vært til stede.

I utgangspunktet mottok ikke Meghan en invitasjon til bryllupet, ettersom det relativt ferske paret verken er forlovet eller gift.

Men kort tid etter ble det kjent at det ble gjort et unntak, og at skuespilleren fikk delta både i kirken og under festen.

LES OGSÅ: Nå ser hun ikke slik ut lenger