Får ikke vite navnet før ved døpefonten

Men nå er dåpsdatoen til de danske tvillingene satt

VISTE TVILLINGENE: Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary viste fram tvillingene for første gang den 14. jaunar. Foto: Stella Pictures
VISTE TVILLINGENE: Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary viste fram tvillingene for første gang den 14. jaunar. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Fredag kunne det danske hoffet meddele at kronprins Frederik og kronprinsesse Marys tvillinger kommer til å døpes den 14. april.

Dåpen kommer ifølge Ekstrabladet til å bli holdt i Holmens kirke i København, og først da får folket vite hva kronprinsparet har valgt å kalle de to små.

- Det var ventet at dåpen ville komme like før kongefamilien tar påskeferie. Det blir en spennende dag – for først ved døpefonten i Holmen kirke får vi vite hva de to barna skal hete. Foreløpig kaller de dem bare «lille dreng» og «lille pige». Jeg tror nok kanskje vi får se vårt eget kronprinspar som gjester i dåpen. Haakon og Mette-Marit er begge faddere til prins Christian – og var også til stede i prinsesse Isabellas dåp, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no.

Når dåpsdagen er vel overstått, kommer det nok en merkedag i det danske kongehuset.

 - Dåpsdagen er for øvrig bare to dager før  farmor Margrethes bursdag 16. april. Da kommer Dronningen alltid ut på slottsbalkongen med hele familien rundt seg. Kanskje tvillingene også får være med for første gang? sier Totland.

De kongelige tvillingene kom til verden på Rigshospitalet i København lørdag 8. januar. Interessen rundt tvillingenes ankomst har vært enorm siden lenge før fødselen - og den har ikke blitt mindre etter at begivenheten var et faktum.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kronprins Frederik farger håret