Prins Nikolai:

Får ikke solgt

Prins Nikolai tok pause fra markedet.

FLYTTET: Prins Nikolai har flyttet fra Danmark, men leiligheten har han ikke fått solgt. Foto: Christophersen/PPE/SIPA/Shutterstock/NTB
FLYTTET: Prins Nikolai har flyttet fra Danmark, men leiligheten har han ikke fått solgt. Foto: Christophersen/PPE/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer kom nyheten om at danske prins Nikolai (22) skulle flytte til utlandet, nærmere bestemt Frankrikes hovedstad Paris.

Noen få måneder senere, i september, ble leiligheten til den unge prinsen i København lagt ut for salg. Nylig ble den imidlertid tatt av markedet, skriver blant andre danske BT.

Steg i pris

Ifølge avisen er prinsens leilighet på 70 kvadratmeter og strekker seg over flere etasjer i nærheten av Søerne og Nørreport i den danske hovedstaden.

Prinsen kjøpte selv leiligheten for 4,1 millioner i 2019, og nå forsøker han altså å selge den videre. Etter en kort pause er boligen nå ute på markedet igjen til en prisantydning på 5 250 000, skriver danske Boliga.

UT PÅ TUR: I anledning prinsesse Ingrid Alexandras 18-årsdag deler kongehuset en ny video av familien på skitur. Video: Kongehuset Vis mer

Til Paris med kjæresten

Prins Nikolai, som er sønn av prins Joachim (52) og grevinne Alexandra (57), flyttet til Paris sammen med kjæresten Benedikte Thoustrup.

BT meldte riktignok i fjor høst at paret ikke skulle bo sammen.

- Prins Nikolai og Benedikte Thoustrup skal bo hver for seg i Paris, og det er en beslutning som er tatt av praktiske årsaker, sa presserådgiver Helle von Wildenrath Løvgreen til avisen.

Paret bodde etter alt å dømme heller ikke sammen i København.

HARNISK: En casino-reklame vekker oppsikt i Danmark. Flere mener at den ene figuren i reklamen er dronning Margrethe av Danmark. Vis mer

LES OGSÅ: Spist samme måltid i 70 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer