Prinsesse Märtha Louise:

Får ikke solgt feriehuset

Ingen har foreløpig bladd opp 35 millioner kroner for Bloksberg.

IKKE SOLGT: Prinsesse Märtha Louises feirehus på Hankø i Fredrikstad er nå trukket fra markedet. Foto: NTB Scanpix
IKKE SOLGT: Prinsesse Märtha Louises feirehus på Hankø i Fredrikstad er nå trukket fra markedet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I august i fjor ble det kjent at prinsesse Märtha Louise (48) skulle selge sommerstedet Bloksberg på Hankø i Fredrikstad kommune. Det kunne Se og Hør avsløre den gang.

I vår ble eiendommen lagt ut på Finn.no - med en prisantydning satt til 35 millioner kroner. Nå er derimot eiendommen trukket fra markedet.

Det skriver Dagens Næringsliv.

Får ikke solgt

Eiendommen har nå altså ligget ute en hel sommer uten at noen potensielle kjøpere har vært villige til å legge ut 35 millioner kroner.

Ifølge advokat Torbjørn Ek, som håndterer salget for prinsessen, er eiendommen trukket fra markedet fordi sesongen er over - ikke fordi det mangler interesse fra kjøpere.

- Vi får se når den eventuelt annonseres på nytt neste sesong, hvis den ikke er solgt før den tid. Det er mange som er ute og ser på den, forteller han til Dagens Næringsliv, og legger til at han ikke ønsker å kommentere prisen på ferieboligen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer