Får ikke nok av tvillingene

Dronning Margrethe og prins Henrik moret seg kongelig da de tok med sine yngste barnebarn på tur. Se bildene!

STOLTE: Familien er tydelig stolt over de to nye familiemedlemmene prins Vincent Frederik Minik Alexander og prinsesse Josephine Sophia Ivalo Mathilda (begge 6 måneder). Foto: All Over Press
STOLTE: Familien er tydelig stolt over de to nye familiemedlemmene prins Vincent Frederik Minik Alexander og prinsesse Josephine Sophia Ivalo Mathilda (begge 6 måneder). Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra den kongelige ferieturen nederst i saken!

SEHER.NO: For ikke mange dager siden var danske kronprins Frederik og kronprinsesse Mary tilstede under minnegudstjenesten for de norske terrorofrene i Vor Frue Kirke i København. Her viste kronprinsessen åpenlyst hvor lei seg hun var på vegne av ofrene og de pårørte.

Nå har den danske kronprinsfamilien tatt med seg barna til Gråstein slott i Sønderjylland for å tilbringe siste del av sommeren sammeren

Tilstede på slottet var også prins Joachim og hans kone Marie, og deres to år gamle sønn Carl Joachim Alin.

Kronprinsparets to tvillinger, prins Vincent og prinsesse Josephine, har rukket å bli seks måneder, og den øvrige dronningfamilien lot  seg sjarmere i senk av de to små da de sammen tilbragte en dag ute i det varme danske sommerværet. 

I tillegg til tvillingene har dronning Margrethe fem barnebarn, og de to ser ut til å stortrives i hvert øyeblikk de kan tilbringe i selskap med sin store familie.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han gambler med livet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer