Prinsesse Beatrice:

Får helt spesiell tittel når hun gifter seg

Det kongelige bryllupet skal stå i mai.

FORLOVET: 29. mai i år skal prinsesse Beatrice og forloveden Edoardo Mapelli Mozzi gifte seg. Det betyr at prinsessen også får en splitter ny, italiensk tittel. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: 29. mai i år skal prinsesse Beatrice og forloveden Edoardo Mapelli Mozzi gifte seg. Det betyr at prinsessen også får en splitter ny, italiensk tittel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I september i fjor kom den hyggelige nyheten om at prinsesse Beatrice (31) hadde forlovet seg med finanskjæresten Edoardo Mapelli Mozzi (36). Det kom frem i en kunngjøring fra det britiske kongehuset, som opplyste at duoen hadde forlovet seg under en svært romantisk ferietur til Italia.

I februar kom det frem av bryllupet skal stå 29. mai i år, og at paret skal vies i kapellet ved St. James' Palace. Selve bryllupsfesten vil finne sted i hagen på Buckingham Palace i London. For en måned siden skrev også motemagasinet Harper's Bazaar at prinsesse Beatrice trolig vil bli fulgt til alters av sin far, prins Andrew (60).

Nå har det dukket opp ytterligere opplysninger om bryllupet, og People skriver at prinsessen vil få en helt unik tittel når hun gifter seg med sin italienske flamme om få måneder.

Fordi Mozzi stammer fra en familie tilhørende det italienske aristokratiet, vil prinsesse Beatrice få den italienske tittelen «contessa» og «nobile donna» - altså en «nobel kvinne» - når de gifter seg.

Arver slottet

Mozzis far er greven Alessandro Mapelli-Mozzi (68), og han giftet seg i 1978 med Nicola Burrows fra Oxfordshire. I 1981 kom datteren Natalia Alice til verden, og i 1983 så Edoardo dagens lys.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer