Får fullt hus i jula

Hjemmekoselig! Prinsesse Märtha Louise og familien skal feire julaften hjemme i Lommedalen. Der får de besøk av hele familien Behn.

FULL FAMILIEJUL: Prinsesse Märtha Louise (t.v) understreker at de aller beste juleminnene er de som blir til når familien er sammen. I år skal prinsessen og ektemannen Ari Behn (t.h) feire jul med døtrene Maud Angelica (8), Leah Isadora (6) og Emma Ta Foto: Scanpix
FULL FAMILIEJUL: Prinsesse Märtha Louise (t.v) understreker at de aller beste juleminnene er de som blir til når familien er sammen. I år skal prinsessen og ektemannen Ari Behn (t.h) feire jul med døtrene Maud Angelica (8), Leah Isadora (6) og Emma Ta Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Under den tradisjonelle julekonserten i Vang Kirke på Hamar var det prinsesse Märtha Louise (40) som fikk aller størst oppmerksomhet blant de mange tilhørerne.

På plass var også ektemannen Ari Behn (39) og flere kjendisvenner.

Prinsessen fortalte åpent om koselige julefeiringer fra barndommen, og om hvordan hun og kronprins Haakon (38) hvert år hadde sitt eget lille juletre. Hun avslørte at hennes aller kjæreste juleminne er fra da hun leste høyt for kronprins Haakon på julaften morgen.

Prinsessen la stor vekt på at samvær med familien er ekstra viktig under julehøytiden.

- Våre beste juleminner er de vi kan dele sammen, konstaterte hun.Stråler
En strålende opplagt prinsesse snakker velvillig med Se og Hør på vei ut av kirken.

- Dette synes jeg gikk veldig fint, smiler Märtha.

Fra scenen snakket Märtha varmt om familiens julefeiringer på Kongsseteren, og omtalte seteren som sitt favorittjulehus.

- Blir det julaften på Kongsseteren i år?


- Ikke i år. Det er jo så mange andre steder å velge mellom, så vi har ikke bestemt oss ennå, sier Märtha med et glimt i øyet, og fortsetter:

- Nei da. Det blir nok julaften i Lommedalen igjen, humrer hun til Se og Hør.Storfamilie

Til Lommedalen kommer også svigerforeldrene Marianne Behn (57) og Olav Bjørshol (59). De koste seg på konserten med flere av prinsesseparets kjendisvenner.

Trolig er også Ari Behns bror Espen Bjørshol Solberg (33), og søsteren Anja Bjørshol (36), hennes mann Christian Udnæs (37), og deres tre barn på gjestelisten.

- Det var en utrolig vakker konsert, og Märtha var helt fantastisk, påpeker svigermor Marianne til Se og Hør.

Hun gleder seg til årets julefeiring.

- Vi skal feire med alle barnebarna. Det er alt jeg vil si om den saken, smiler hun.
Denne saken stod på trykk i Se og Hør 6. desember.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Frykter å dø som Diana   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer