NÆRE VENNER: Hertuginne Meghan og prins Harry er gode venner av Clooney-ekteparet. Nå svirrer ryktene om at de skal være faddere for deres kommende barn. Foto: NTB Scanpix / AP / Shutterstock
NÆRE VENNER: Hertuginne Meghan og prins Harry er gode venner av Clooney-ekteparet. Nå svirrer ryktene om at de skal være faddere for deres kommende barn. Foto: NTB Scanpix / AP / Shutterstock Vis mer

George og Amal Clooney:

- Får en helt spesiell rolle for Harry og Meghans barn

Skal ha blitt spurt om å være gudforeldre.

Publisert

Hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) giftet seg i et storslått bryllup i Windsor i England 19. mai ifjor. En hel verden fulgte med da prinsen endelig fikk sin Meghan, som er kjent for en rekke filmer og serier, deriblant advokatserien «Suits».

Med kongelige ekteskap hører det som regel også med spekulasjoner om barn, og i midten av oktober kom den gledelige nyheten om at hertugparet venter sitt første barn.

Tilskuddet i den britiske kongefamilien er ventet å komme til verden i april. Den kongelige babynyheten har også satt fart på ryktene om hvem skal få æren av å være barnets gudforeldre.

Den amerikanske skuespilleren George Clooney (57) og hans kone, menneskerettighetsadvokaten Amal Clooney (40) er hete navn til å få det ærefulle oppdraget.

I følge Dialy Mail skal Clooney-paret være så godt som bekreftet til å være blant fadderne til Harry og Meghans første barn.

De er nære venner av hertugparet, og var selvskrevne gjester da de ga hverandre sitt ja i mai i fjor.

Ifølge kilder tett på ekteparet, skal George Clooney allerede ha fortalt en rekke folk at han og kona skal være blant parene som har blitt spurt om å ta på seg den viktige rollen, skriver Daily Mail.

George er overbevist

57-årige George Clooney skal selv være overbevist om at han kommer til å bli gudfar til den lille prinsen eller prinsessen som vil bli født i England i april.

Georges kusine, Ben Breslin, forteller til avisen at George ville blitt en fantastisk gudfar til hertugparets første barn, og uttalte:

- Jeg kunne gjerne tenkt meg det. Han er fantastisk på alt han gjør, han er en veldig fin fyr.

George og Amal Clooney er kjent for å omgås kongelige, og særlig Amal og Meghan skal ha hatt en nær relasjon gjennom mange år.

ROJALT BRYLLUP: Clooney-ekteparet var selvskrevne gjester da Meghan og Harry giftet seg i fjor. Foto: NTB Scanpix
ROJALT BRYLLUP: Clooney-ekteparet var selvskrevne gjester da Meghan og Harry giftet seg i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En kilde som står nær både Hertug-paret og Clooney-paret, forteller til Daily Mail at Meghan og Amal har vært nære venner i en årrekke, og at prins Harry og George også har blitt kamerater på grunn av deres koners gode vennskap.

Passet tvillingene

Det er ingen tvil om at Clooney-paret og hertugparet er glade i hverandre. I august i fjor skal Meghan og Harry angivelig ha sittet barnevakt for Amal og Georges tvillinger under en ferietur i Italia.

Clooney-paret eier et privat feriehus ved Comosjøen i Italia, og Meghan og Harry skal ha blitt invitert til å feriere med dem.

Dette skal også ha vært første gang Harry og Meghan møtte Clooney-tvillingene Ella og Alexander (1), som ble født sommeren 2017.

FEIENDE FLOTT: I dette huset i Italia ferierte Meghan og Harry med Clooney-paret i fjor sommer: Foto: NTB Scanpix
FEIENDE FLOTT: I dette huset i Italia ferierte Meghan og Harry med Clooney-paret i fjor sommer: Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Hello! skal Meghan ha passet tvillingene mens Harry og George utfoldet seg i ulike sportsgrener, blant annet basketball.

De tilbrakte resten av uken i hjemmet deres, og nøt den private tilværelsen og sikkerheten Clooney kunne tilby dem, fortalte en kilde til US Weekly den gang.

- George og Amal var veldig henrykt over å ha fått Meghan og Harry på besøk. Harry og George har et veldig spesielt bånd og vennskap, legger kilden til.

LES OGSÅ: Derfor forelsket hun seg i George Clooney

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer