<strong>MINDRE OMGANGSKRETS:</strong> Det skal være vanskelig for hertuginne Meghan og prins Harry å vite hvem de kan stole på. Foto: NTB Scanpix
MINDRE OMGANGSKRETS: Det skal være vanskelig for hertuginne Meghan og prins Harry å vite hvem de kan stole på. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Får ektemannen til å kvitte seg med falske venner

Harry og Meghan skal kutte flere fra omgangskretsen sin etter å ha blitt dolket i ryggen.

Publisert
Sist oppdatert

Daglig skrives det flere saker om prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) internasjonalt. Helt siden det ble kjent at de var et par har kritikken haglet mot dem, og så å si alt de foretar seg følges med argusøyne.

Etter at de tidligere i år kunngjorde at de trekker seg tilbake fra sine offentlige roller har det ikke akkurat blitt roligere rundt dem, til tross for at paret har trukket seg kraftig tilbake fra offentlighetens søkelys.

Det florer av meninger om paret, og nå viser det seg at Meghan og Harry kutter båndet til flere som har vært en del av livet deres tidligere.

- Sletter kontaktinformasjon

Ifølge Radar Online skal nemlig den britiske prinsen ha sett seg lei på å bli dolket i ryggen av folk som hevder å ville dem godt, og det skal være Meghan som hjelper ektemannen med å droppe personer som ikke støtter avgjørelsen deres.

- Han ønsker å kvitte seg med alle som dolker dem i ryggen og som har kritisert dem etter kunngjøringen deres, sier en kilde til nettstedet, og fortsetter:

- Meghan har hjulpet ham med å fjerne disse menneskene fra livet hans, ikke bare via sosiale medier, men også ved å slette nummeret og adressen deres, og ved å makulere bilder og brev de har utvekslet gjennom årene.

<strong>FALSKE VENNER:</strong> Oppmerksomheten rundt Meghan og Harry har alt annet enn minsket etter sjokkavgjørelsen om å trekke seg tilbake. Nå skal de også kutte flere personer fra omgangskretsen sin. Foto: NTB Scanpix
FALSKE VENNER: Oppmerksomheten rundt Meghan og Harry har alt annet enn minsket etter sjokkavgjørelsen om å trekke seg tilbake. Nå skal de også kutte flere personer fra omgangskretsen sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Reiser tilbake

Paret har virkelig trukket seg tilbake den siste måneden, og har oppholdt seg i Canada etter at sjokkavgjørelsen deres ble kjent.

For bare noen få dager siden ble det imidlertid kjent at dronning Elizabeth (93) skal ha bedt hertugparet om å returnere til Storbritannia i anledning markering av «Commonwealth Day», en feiring for samveldet.

I år faller markeringen på mandag 9. mars, og dronning Elizabeth skal ifølge The Sunday Times ha spurt hertugparet om å delta på et arrangement i Westminster Abbey sammen med resten av kongefamilien.

Det er enda ikke offisielt bekreftet at hertuginnen og prinsen skal delta, men The Sunday Times skrev nylig at det er ventet at de reiser til Storbritannia sammen med sønnen Archie Harrison Mountbatten-Windsor (ni måneder).

Dette kan dermed være blant de siste offisielle oppdragene til hertugparet, som etter avgjørelsen vil miste både sine kongelige titler og apanasje.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

Privat arrangement

Hertugparet har stort sett oppholdt seg i Canada siden midten av januar, men forrige uke meldte en rekke medier, deriblant Page Six, at Meghan og Harry hadde reist til Miami i USA.

Her skal de ha deltatt på et privat arrangement på det eksklusive hotellet 1 Hotel South Beach. En kilde hevdet at det var veldig «hysj hysj» og mye sikkerhet rundt hertugparets deltakelse.

Harper’s Bazaars kongereporter Omid Scobie, tvitret fredag følgende:

- En kilde bekrefter at prins Harry og hertuginne Meghan reiste til Miami for å delta på et privat JPMorgan-event. Kun Harry talte til gjestene.

Hertugparets talsperson ønsket ikke å kommentere nyheten.

ÅPNER OPP: Hertuginne Meghan åpner opp om hvordan det har vært å få barn og gifte seg i offentlighetens søkelys. Video: ITV. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Kongelig skilsmissesjokk i Storbritannia

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer