Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Får ektemannen til å kvitte seg med falske venner

Harry og Meghan skal kutte flere fra omgangskretsen sin etter å ha blitt dolket i ryggen.

MINDRE OMGANGSKRETS: Det skal være vanskelig for hertuginne Meghan og prins Harry å vite hvem de kan stole på. Foto: NTB Scanpix
MINDRE OMGANGSKRETS: Det skal være vanskelig for hertuginne Meghan og prins Harry å vite hvem de kan stole på. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Daglig skrives det flere saker om prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) internasjonalt. Helt siden det ble kjent at de var et par har kritikken haglet mot dem, og så å si alt de foretar seg følges med argusøyne.

Etter at de tidligere i år kunngjorde at de trekker seg tilbake fra sine offentlige roller har det ikke akkurat blitt roligere rundt dem, til tross for at paret har trukket seg kraftig tilbake fra offentlighetens søkelys.

Det florer av meninger om paret, og nå viser det seg at Meghan og Harry kutter båndet til flere som har vært en del av livet deres tidligere.

- Sletter kontaktinformasjon

Ifølge Radar Online skal nemlig den britiske prinsen ha sett seg lei på å bli dolket i ryggen av folk som hevder å ville dem godt, og det skal være Meghan som hjelper ektemannen med å droppe personer som ikke støtter avgjørelsen deres.

- Han ønsker å kvitte seg med alle som dolker dem i ryggen og som har kritisert dem etter kunngjøringen deres, sier en kilde til nettstedet, og fortsetter:

- Meghan har hjulpet ham med å fjerne disse menneskene fra livet hans, ikke bare via sosiale medier, men også ved å slette nummeret og adressen deres, og ved å makulere bilder og brev de har utvekslet gjennom årene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer