Prinsesse Märtha Louise:

Får egen TV-serie

TV 2 skal lage en dokumentarserie om prinsesse Märtha Louise. Kanalen skal følge henne både privat og på jobb.

FÅR DOKUSERIE: TV2 skal følge prinsesse Märtha Louise både privat og på jobb i ny dokuserie. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FÅR DOKUSERIE: TV2 skal følge prinsesse Märtha Louise både privat og på jobb i ny dokuserie. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VG melder at TV 2 skal lage en dokumentarserie om prinsesse Märtha Louise (49). Avisen skriver at kanalen lover «et unikt møte med et varmt og mangefasettert menneske slik man aldri har sett henne før».

Innspillingen har akkurat startet, og prinsessen ser på serien som en anledning til å vise fram livet slik det egentlig er.

Seerne skal angivelig få nært innblikk i både privatliv og arbeidssysler.

- Jeg er en offentlig person, og pressen skriver mye om meg. Denne serien er en mulighet til å vise fram min tilværelse på en annen og ny måte, sier Märtha i en pressemelding via TV 2.

BRUKER TITTELEN: Märtha Louise bruker sin prinsessetittel i en kommersiell sending hos Sionearth på YouTube. Video: Sionearth via YouTube Vis mer

Programredaktør i TV 2, Katrine Haldorsen, sier i samme pressemelding at hun er utrolig glad for at prinsesse Märtha Louise har gitt TV 2 den unike tilgangen.

NY TV 2-SERIE: Märtha Louise sammen med fotograf Sindre Sandemo (t.v.) og kreativ produsent Geir Kreken. Foto: TV 2
NY TV 2-SERIE: Märtha Louise sammen med fotograf Sindre Sandemo (t.v.) og kreativ produsent Geir Kreken. Foto: TV 2 Vis mer

- Prinsesse Märtha er et menneske vi tror vi kjenner, og som mange har sterke meninger om. Derfor er det ekstra fint at hun nå har sagt ja til å dele livet sitt med seerne, sier Haldorsen.

Serien produseres av produksjonsselskapet Mothership for TV 2.

LES OGSÅ: Hoffet lurte alle: - Divamanøver

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer