Får dra på kongelig storbryllup likevel

Kongen og dronningen ble foretrukket til prinsebryllupet i London, men nå har kronprinsparet fått et plaster på såret.

BRYLLUPSGJESTER: Den eventuelle ergrelsen over å måtte stå over årets største kongelige begivenhet, prinsebryllupet i London, lindres kanskje av at det nå er klart at Haakon og Mette-Marit skal i fyrst Alberts bryllup i Monaco i juli. Foto: Scanpix
BRYLLUPSGJESTER: Den eventuelle ergrelsen over å måtte stå over årets største kongelige begivenhet, prinsebryllupet i London, lindres kanskje av at det nå er klart at Haakon og Mette-Marit skal i fyrst Alberts bryllup i Monaco i juli. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: 7. mars ble det klart at det blir kong Harald og dronning Sonja som vil representere Norge når prins William (28) gifter seg med forloveden Kate Middleton (29) i Westminster Abbey i London den 29. april.

Kongeparet vil å være til stede både under vielsen og festlighetene etterpå.

Søndag bekrefter imidlertid Slottet det blir kronprins Haakon og Mette-Marit som representerer den norske kongefamilien ved årets andre store kongelige bryllup – fyrstebryllupet i Monaco i juli.

- Jeg visste at invitasjonene var sendt ut fra fyrstepalasset, og at kronprinsparet var invitert, men veldig hyggelig å høre at de nå også har takket ja, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no.

Som kongeparet i London vil også kronprinsparet få være til stede på alt som skjer i Monaco når fyrst Albert (53) får sin Charlene Wittstock (33).

- Dette betyr at Haakon og Mette-Marit vil være gjester både ved den borgerlige vielsen 1. juli og den store religiøse vielsen dagen etter. Og selvsagt vil de også delta ved de store festene i forbindelse med bryllupet, forteller Kjell Arne Totland.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hollywood-stjerne giftet seg i hemmelighet