Hertuginne Meghan:

Får comeback-kritikk

Meghan slaktes av anmelderne.

NY ROLLE: Hertuginne Meghan har lånt bort stemmen sin til Disney-dokumentaren «Elephants». Foto: NTB Scanpix
NY ROLLE: Hertuginne Meghan har lånt bort stemmen sin til Disney-dokumentaren «Elephants». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag, første april, er den første dagen prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) ikke lenger er bundet av sine kongelige plikter.

Duoen annonserte i januar at de trekker seg tilbake og vil leve et langt mer skjermet liv enn tidligere.

Som følge av sin nye hverdag, er de ikke lenger støttet av kongehuset økonomisk i form av apanasje, og de er fra nå av økonomisk selvstendige.

Dermed er duoen nå åpne for andre jobber, og tidligere denne måneden ble det kjent at Meghan returnerer til underholdningsbransjen. Hun har nemlig lånt bort stemmen sin til den nye Disneynature-dokumentaren «Elephants», som kommer ut 3. april.

Comebacket har imidlertid ikke bare fått positive anmeldelser.

- På kanten til irriterende

Kritikere har blant annet uttalt at Meghans utførelse får det til å virke som hun er «overivrig til å levere».

For mens filmen er blitt hyllet for vakker natur og flotte bilder, mener enkelte at Meghan er «irriterende».

ÅPNER OPP: Hertuginne Meghan åpner opp om hvordan det har vært å få barn og gifte seg i offentlighetens søkelys. Video: ITV. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Ian Freer har anmeldt filmen for Empire Magazine.

- For hennes del, er Meghans avlevering av kommentarene fin, men hun er for ivrig etter å tilfredsstille. Og det er på kanten til irriterende, skriver Freer.

Han har gitt filmen terningkast tre.

- Overfladisk

Ed Potton i The Times har på sin side gitt dokumentaren terningkast to, og skriver i sin anmeldelse at 38-åringen har gått fra «pomp og prakt» til «sentimentalitet og overdrivelse».

Han mener hun «smører litt tykt på», og at hennes «silketoner» fra serien «Suits», som hun hadde en rolle i før hun giftet seg med prins Harry, «får frie tøyler» i den nye dokumentaren.

Potton konkluderer med at det føles litt overdrevent fra Meghan.

- Til og med det underholdene øyeblikket hvor elefantene river litt bark av et tre, blir presentert som kunngjøringen av vinneren for beste film. For alle som er oppvokst med Attenboroughs (David, stemmen bak en rekke naturprogrammer, journ. anm.) urbane autoritet, føles det hele litt overfladisk, avslutter anmelderen.

GODT HUMØR: Hertuginne Meghan og prins Harry smilte til de fremmøtte da de viste seg offentlig for første gang på flere uker. Video: Vilde Holta Røssland Vis mer

- Fremstår varm

Meghan har imidlertid ikke bare fått lunkne anmeldelser. George Simpson i Daily Express har trillet en firer på terningen, og sier dette:

- Hertuginnen fremstår som veldig varm, og de fleste linjene hennes får det til å høres ut som om hun smiler til elefantene vi sitter og ser på. Hun tilfører spenning på de rette stedene.

Anmelderen legger imidlertid til at dokumentaren til tider føles både «cheesy» og sentimental på en helt «typisk, amerikansk Disney-måte».

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

Meghan spilte inn kommentarene i London høsten 2019, og dokumentaren kommer som nevnt ut på Disney + fredag denne uken.

LES OGSÅ: Venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer