Får bo hos svigermor

Kate skal ikke være alene når William reiser.

SLIPPER Å VÆRE ALENE: Hertuginne Kate er invitert til å bo hos Charles og Camilla i London, i stedet for å være hjemme i Wales alene, når prins William reiser til Falklandsøyene. Foto: FameFlynet
SLIPPER Å VÆRE ALENE: Hertuginne Kate er invitert til å bo hos Charles og Camilla i London, i stedet for å være hjemme i Wales alene, når prins William reiser til Falklandsøyene. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hertuginne Kate (30) er invitert til å bo hos Camilla og Charles i London under prins Williams (29) tjenesteopphold på Falklandsøyene i februar.

Hertugparet bor nå sammen i et lite hus i Wales, hvor prins William tjenestegjør som helikopterpilot i militæret.

 Om noen uker skal han på et seks ukers langt oppdrag på Falklandsøyene, og for at Kate skal slippe å bo alene i den lille landsbyen har prins Charles og hertuginne Camilla invitert henne til å bo i Kensington Palace i London. Da kan hertuginnen bruke den lange ventetiden på å besøke veldedighetsorganisasjoner og treffe venninner.

Kate og Camilla har fått et svært nært forhold den siste tiden. De er begge inngifte i den britiske kongefamilien, og har dermed lik bakgrunn. Ifølge britiske aviser er de så gode venninner at Camilla ser på Kate som «sin egen datter».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Marie fødte en prinsesse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer