Dronning Elizabeth:

- Får advokater mot flere angrep

Dronning Elizabeth og den britiske kongefamilien skal slå hardt tilbake mot fremtidige angrep fra prins Harry og hertuginne Meghan.

IKKE FORNØYD: Dronning Elizabeth skal ikke akkurat være fornøyd med prins Harry og hertuginne Meghans uttalelser om kongehuset. Nå tar hun grep. Foto: Shutterstock/NTB
IKKE FORNØYD: Dronning Elizabeth skal ikke akkurat være fornøyd med prins Harry og hertuginne Meghans uttalelser om kongehuset. Nå tar hun grep. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det siste året har prins Harry (36) og hertuginne Meghan (40) kommet med uttalelser om kongehuset som de færreste har hørt maken til tidligere.

På et tidspunkt avslørte Meghan at å være en del av kongehuset gjorde at hun ikke ønsket å leve lenger, og det skal også ha vært snakk om hudfargen på parets kommende barn da de ventet sønnen Archie (2).

Sjokkerende er mildt sagt beskrivende, men igjen vet man lite om hva som faktisk har vært ståa bak de lukkede dørene.

- En grense

Det som i hvert fall er sikkert er at resten av kongefamilien, også dronning Elizabeth (95), nå skal ha sett seg lei på det som blir beskrevet som «angrep» fra hertugparet av Sussex, skriver The Sun.

- Den største følelsen er at nok er nok, sier en kongelig kilde til tabloidavisen, og fortsetter:

- Det er en grense for hvor mye som vil bli akseptert av dronningen, og kongefamilien kan ikke bli presset lenger enn som så. De skaffer seg advokater. Harry og Meghan vil bli gjort oppmerksomme på og få vite at angrep ikke blir tolerert.

PRINS HARRY: Prins Harry prater med Oprah i en ny serie med Apple. Vis mer

- Kan være ærekrenkende

Ifølge avisen vurderer monarkens team også å sende juridiske advarsler til Penguin Random House, som etter planen skal publisere prins Harrys selvbiografi.

«Hvis noen blir navngitt i boken og anklaget for noe direkte, kan det være ærekrenkende og krenke deres rettigheter til et privatliv. Det er bekymringer for at det amerikanske folket faller for det Harry og Meghan sier», forklarer kilden videre.

- Et «fuck you»

I prinsens bok skal Harry fortelle om barndom og mye annet, og boken er ventet mot slutten av 2022.

Boken ble nylig presentert slik:

«I en intim og hjerteskjærende selvbiografi fra en av de mest fascinerende og innflytelsesrike globale figurene i vår tid, vil prins Harry dele - for aller første gang - erfaringer, eventyr, tap og livets lærdom som har formet han til den han er i dag».

ADVARTE PRINS HARRY: Thomas Markle Jr, bror til Meghan Markle, skal være med på «Big Brother VIP - Australia». Der sier han at han advarte prins Harry mot Meghan. Video Channel 7 Vis mer

Harry la vekt på at boken vil fremstille et sannferdig bilde av livet hans, og beskrev selv utgivelsen som «korrekt og den fullstendige sannheten». Ifølge Page Six var prinsens nærmeste familie mindre imponert over bokslippet.

- På hvilken planet tror Harry at dette ikke er en «fuck you» til familien, sa en nær kilde av kongefamilien.

- Sannferdig og korrekt versjon

Bokslippet vil også finne sted noen måneder etter dronning Elizabeths «Platinum Jubilee Pageant», noe som prins Harry, hertuginne Meghan og deres to barn Archie og Lilibet er forventet å delta på.

Dronningens «Platinum Jubilee Pageant» er en feiring av 70-årsjubileet for dronning Elizabeths tiltredelse av tronen, 6. februar 1952.

BEKYMRET FOR HUDFARGE: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og Prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

- Jeg skriver ikke boken som prinsen jeg ble født som, men som mannen jeg har blitt. Jeg har båret mange hatter gjennom årene, både bokstavelig talt og symbolsk, og håpet mitt er at når jeg forteller min historie, som inkluderer både opp- og nedturer, feiltakelser og lærdom - så kan jeg vise, uansett hvor du kommer fra, at vi har mer til felles enn man tror, har prinsen fortalt ifølge People.

- Jeg er dypt takknemlig for muligheten til å dele det jeg har lært i løpet av mitt liv så langt, og gleder meg til folk skal få lese en sannferdig og korrekt versjon av mitt liv, fortsatte han.

LES OGSÅ: Ignorerte farens bursdagsgave

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer