Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett:

- Fantastisk å tilbringe dagen med deg

Prinsessen overrasket sin kjære med storslått bursdagsfest i London.

OVERRASKET: Prinsesse Märtha Louise overrasket sin kjæreste Durek Verrett i London i helgen. Her er paret sammen i Oslo i mai. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
OVERRASKET: Prinsesse Märtha Louise overrasket sin kjæreste Durek Verrett i London i helgen. Her er paret sammen i Oslo i mai. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert

Det har gått over et halvt år siden det ble kjent at prinsesse Märtha Louise (48) hadde funnet kjærligheten med den selverklærte sjamanen Durek Verrett (45). Siden den gang har det vært skrevet mangt og mye om det nye kjæresteparet - og det har heller ikke skortet på kontroverser.

45-åringen har nemlig sørget for en rekke overskrifter i norske medier, og senest i oktober fikk Verrett stormende kritikk etter at han kom med en rekke udokumenterte påstander - deriblant om kreft - i sin nye bok «Spirit Hacking».

Han har også delt oppsiktsvekkende og intime detaljer fra sexlivet sitt i sin egen podkast - noe som fikk mange til å sperre opp øynene.

Til tross for all medieomtalen ser det ut til at prinsessen og Durek Verrett nyter hverandres selskap - og kjærligheten. I helgen var kjæresteparet samlet i London med flere av Verretts venner i anledning hans 45-årsdag.

Storslått markering

Dagen ble feiret med «Mamma Mia»-show på O2-stadion, champagne og glitter og glam i verdensmetropolen.

Både Verrett og prinsesse Märtha Louise har delt flere bilder og videosnutter på Instagram fra den storslåtte feiringen, blant annet en video som viser en smilende Durek Verrett som feirer den store dagen sammen med nære venner og bekjente.

FRITTALENDE: Prinsesse Märtha Louise sin kjæreste, Durek Verrett, holder lite tilbake når han beskriver sexlivet sitt. Video: Rød Løper Vis mer

I videoen ser man den store vennegjengen spise middag sammen, og man høre sangen «Thank You For The Music» av ABBA bli spilt i bakgrunnen.

På Instagram har prinsessen delt en lengre bursdagshyllest til sin kjære. Der kommer det frem at middagen og «Mamma Mia»-showet var en overraskelse fra henne og de andre vennene.

MÄRTHA I FARTA:: Prinsessen så ut til å kose seg i kjærestens bursdag i London på søndag. Foto: Instagram / Durek Verrett
MÄRTHA I FARTA:: Prinsessen så ut til å kose seg i kjærestens bursdag i London på søndag. Foto: Instagram / Durek Verrett Vis mer

- Det er bursdagen til denne fantastiske sjelen i dag. Gratulerer med dagen, kjære. Så glad for at vi klarte å overraske deg med @mammamiapartyuk. Det er så fantastisk å tilbringe dagen med deg, kjære. Måtte du velsignes med glede, rikdom, kjærlighet og sinnsro, skriver prinsessen.

FEIRING: Det var mange gjester tilstede i anledning Durek Verretts 45-årsbursdag i London. I midten ser man sistnevnte og Märtha Louise. Foto: Instagram / Durek Verrett
FEIRING: Det var mange gjester tilstede i anledning Durek Verretts 45-årsbursdag i London. I midten ser man sistnevnte og Märtha Louise. Foto: Instagram / Durek Verrett Vis mer

Også Verrett har dokumentert den store dagen med bilder og videoer på sin Instagram-profil, blant annet tre bilder hvor det står «happy birthday».

Åpnet seg om sexlivet

Durek Verrett har vært en frisk figur i norsk offentlighet siden det ble kjent at han var prinsessens nye kjæreste i mai i år. Ikke minst stjal han stor spalteplass da han i midten av oktober la ut om sitt eget sexliv i sin egen podkast.

- AVTRYKK I VAGINA: Durek Verrett, også kjent som prinsesse Märtha Louises kjæreste og selvutnevnt sjaman, uttalte seg om kvinners vagina og sexpartnere til det irske nettstedet Xposé. Det likte ikke kjendislegen Wasim Zahid. Video: Wasim Zahid. Klipp: Marie Røssland Vis mer

Det var i podkasten «Ancient Wisdom Today», at 45-åringen overrasket ved å brette ut om sitt eget forhold til sex. Med seg i episoden hadde den selverklærte sjamanen livsstilsguruen, forfatteren og gründeren Dave Asprey (45).

- Noen ganger har jeg sex tre til fire ganger om dagen, sa Verrett i podkasten.

I podkasten utdypet han også ytterligere inngående detaljer om sitt intime liv med kjæresten.

Verrett nevner ikke prinsesse Märtha Louise ved navn i podkasten, men omtaler kjæresten som «she» og «my girlfriend» flere ganger.

I den oppsiktsvekkende podkasten forteller Verrett blant annet åpent om at han ikke har behov for utløsning når han er intim.

SKAVLAN: Fredrik Skavlan settes ut når vi stiller spørsmål om det omdiskuterte intervjuet han hadde med Märtha Louise og Durek Verrett tidligere i år. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/TV 2/Rød Løper Vis mer

- Og så er det tider hvor jeg vil komme som en gal person. Jeg er veldig ekstrem på den måten, sa han videre i podkasten.

LES OGSÅ: Dette var ikke planlagt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer