KOM HVER FOR SEG: Både Hellqvist og Carl Philip var til stede under Elle-gallaen, men det var bare Sofia som viste seg på den røde løperen. Foto: Stella Pictures
KOM HVER FOR SEG: Både Hellqvist og Carl Philip var til stede under Elle-gallaen, men det var bare Sofia som viste seg på den røde løperen. Foto: Stella PicturesVis mer

- Fant tilbake til hverandre etter tung høst

Men Sofia Hellqvist kom alene på den røde løperen til Elle-gallaen...

SEOGHØR.NO: Både prins Carl Philip (33) og hans samboer Sofia Hellqvist (28) var begge på Elle-gallen i Stockholm i helgen, men Sofia måtte vise seg fram på den røde løperen uten kjæresten.

Mens prinsen mest sannsynlig var backstage for å forberede seg før han skulle dele ut en pris, solte Sofia seg i glansen på den røde løperen sammen med en venninne.

Selv om Sofia og Carl Philip ikke kom sammen, forlot de etter hva Se og Hør kjenner til gallaen sammen. I høst gikk det rykter om at det var knute på tråden, og mange trodde forholdet skulle ta slutt. Nå ser det imidlertid ut som pipen har fått en annen lyd.
 
- Carl Philip og Sofia er fortsatt sammen. Etter en litt tung høst med mye tid  hver for seg, har de funnet tilbake til hverandre og tilbringer mye tid sammen, sier Svensk Damtidning kongeekspert Johanna Lejon til Se og Hør.

Den tidligere så lettkledde Hellqvist har tilpasset stilen sin til sin kongelige make. Hun så strålende ut i en lekker kjole fra prinsessefavoritten Day Birger et Mikkelsen.

Både svenske kronprinsesse Victoria (35) og danske kronprinsesse Mary (40) er stor fan av det danske designermerket. Også hertuginne Kate har klær derfra.
 
Prinsen er som kjent svært interessert i design, og har blant annet designet sitt eget bestikk. Han var derfor et naturlig valg til å dele ut årets designer på det svenske motebladets galla.
LES OGSÅ: Slik reagerte Kate på babynyheten