Fant tilbake til eksen

Nå håper monegaskerne på nytt kongelig bryllup.

SAMMEN IGJEN: Pierre Casiraghi og grevinne Beatrice Borromeo gjorde det slutt i fjor - men denne uke viste de sin kjærlighet i Monaco. Foto: All Over Press
SAMMEN IGJEN: Pierre Casiraghi og grevinne Beatrice Borromeo gjorde det slutt i fjor - men denne uke viste de sin kjærlighet i Monaco. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Prinsesse Caroline yngste sønn, Pierre Casiraghi, overrasket innbyggerne i Monaco da han dukket opp på Monte Carlo Historic Rally sammen med ekskjæresten Beatrice Borromeo.

Beatrice og Pierre ble kjærester i 2008, men gjorde det uventet slutt i fjor høst. Under rallyet gikk de hånd i hånd, og det var tydelig at de nå har funnet tilbake til hverandre.

Gjenforeningen varmer moneskakernes hjerter, som er i bryllupsmodus. I 2011 giftet fyrst Albert seg med fyrstinne Charlene, og i fjor ble det kjent at Pierres storebror Andrea Casiraghi hadde forlovet seg med sin samboer Tatiana Dominges. Bryllupet skal stå allerede i sommer.

Nå håper innbyggerne i miniputtstaten at også Pierre skal gå ned på kne og fri til Beatrice.
 
Beatrice er grevinne og stammer fra den italienske aristokratiske familien Borromeo. Hun er også en kjent TV-personlighet i Italia.

LES OGSÅ: - De lyver om mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer