FANT SKANDALEBILDE: Svensk politi skal ha funnet et av de omtalte skandalebildene av kong Carl Gustaf på strippeklubb, på en minnepinne tilhørende den tidligere nattklubbeieren Mille Markovic. Foto: Stella Pictures
FANT SKANDALEBILDE: Svensk politi skal ha funnet et av de omtalte skandalebildene av kong Carl Gustaf på strippeklubb, på en minnepinne tilhørende den tidligere nattklubbeieren Mille Markovic. Foto: Stella Pictures Vis mer

Fant skandalebilde av svenskekongen

Nå setter svensk politi store ressurser inn på å sjekke om fotografiet av kong Carl Gustaf er ekte eller falskt.

Publisert
SEHER.NO:  Svenskenes kong Carl Gustaf har i flere måneder vært i hardt vær, etter at de første beskyldningene om strippeklubb-besøk og fester med lettkledd dukket opp i boken «Carl XVI Gustaf - den motvillige monarken».

En av bokens kilder skal være den tidligere nattklubb-eieren Mille Markovic, som har hevdet at han blant annet har bilder av kongen som ser på to kvinner som har sex foran ham.

Markovic skal ha vist bildene til to journalister, men har hele tiden nektet å vise dem til representanter for det svenske hoffet.

Nå har imidlertid svensk politi funnet et av de omtalte bildene på en av Markovic' minnepinner, ifølge Dagbladet.

Politiet skal ha anholdt Markovic i Stockholm fredag, etter at han returnerte fra et lengre opphold i Seribia.

«Politiet tok da beslag i den selverklærte gangsterens bærbare datamaskin, en minnepinne og to mobiltelefoner. Bildene skal ha ligget på minnepinnen, har den svenske avisen Expressen fått vite, ifølge avisen.

Markovic skal ha blitt sluppet fri lørdag, men politiet jobber nå på spreng for å avsløre om det aktuelle bildet er ekte eller falskt.

Det er imidlertid ingen enkel oppgavee, iføgle kommunikasjonsansvarlig ved Sveriges kriminaltekniske laboratorium, Sabine Rütten.

- Det er avhengig av både kvalitet og bildeformatet, sier hun ifølge Dagbladet.

Rüsten mener det kan ta opptil flere måneder før man får et endelig svar på om bildet er ekte.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Madde reiser tilbake til USA

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer