Fansen gråt for brudeparet

- Vi hadde tørkepapiret på lur hele tiden.

DOBBELTGJENGERE: De britiske venninnene Ruth, Ellie og Sam var utkledd som henholdsvis prins WIlliam, Kate Middleton og dronning Elizabeth fredag. Foto: Seher.no / Kirsti Ertsås
DOBBELTGJENGERE: De britiske venninnene Ruth, Ellie og Sam var utkledd som henholdsvis prins WIlliam, Kate Middleton og dronning Elizabeth fredag. Foto: Seher.no / Kirsti Ertsås Vis mer
Se video fra et London i bryllupsrus nederst i saken!

LONDON (Seher.no): Bryllupsfeberen er til å ta og føle på i London, men oppe i alt kaoset i gatene er folket i hvert fall enige i én ting: Kates brudekjole var en prinsesse verdig.

Seher.no var på plass i Green Park i London under vielsen, hvor tusener av mennesker var tilstede da det endelig ble bekreftet at Kate Middleton hadde valgt en nydelig kjole av designeren Sarah Burton for Alexander McQueen den store dagen.

De irske venninnene Natalie, Sarah og Danielle syntes kjolen til 29-åringen var perfekt.

- Hun så nydelig ut. Kjolen var fantastisk. Jeg visste at hun ville se elegant ut, og det gjorde hun, sier Natalie til Seher.no.

Andre Seher.no har snakket med syntes det var overraskende og flott at bruden hadde valgt en liten utringning på brudekjolen.

- Hun var elegant, men sexy på samme tid.

Kongefans fra fjern og nær har kommet til London for bryllupet, og tre voksne damer Seher.no møtte, innrømmet at de måtte tørke noen tårer under den romantiske vielsen i Westminster Abbey.
 
- Klart vi gråt, absolutt! Alle gjør vel det i et bryllup, gjør de ikke? Vi hadde tørkepapiret på lur hele tiden. Vielsen var veldig rørende.

Også flere av den yngre garde syntes at det kongelige bryllupet var en følelsesladet opplevelse. Tenåringen Alex og venninnen Lynn var begge enige om at det var et flott brudepar.

- Jeg gråt litt, for det var virkelig følelsesladet. Alle kunne sangene og sang med og reiste seg opp og smilte. Det kan ikke bli bedre enn dette, sier ungdommene som i likhet med mange så bryllupssendingen på storskjerm i Green Park i London.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: 85 år og festedronningen[obj:media:9611]